Seks & relaties
Seks & relaties

Hoe goed ken jij de ballen van je vriend? Doe de test(ikels!)

Reageer1 0

Herken je zijn penis uit duizenden, maar heb je eigenlijk geen idee hoe het klokkenspel van je vriend erbij hangt? Slechte zaak! De sac des balles is immers een belangrijk onderdeel van het zaakje. Niet alleen zorgt het voor de zaadproductie, maar de juiste stimulans kan hem naar ongekende hoogtes brengen. Eerst maar even kennismaken, want hoe goed ken jij het klokkenspel van je vriend eigenlijk?

1. Recht of scheef?

Ooit opgevallen hoe z'n zaakje erbij hangt? Bij de meeste mannen hangt de linker bal namelijk lager dan de rechter. Even een blik op werpen dus, de volgende keer dat hij onder de douche springt. 

2. Size does matter

Hij mag er in slappe toestand dan wat sipjes bijhangen, maar wist je dat de maat van zijn ballen wel twee keer zo groot kan worden tijdens de seks? Wow!

3. Feeling hot hot hot

De boel hangt niet voor niets als een verloren zakje appels tussen zijn benen. Enig idee waarom het klokkenspel buiten zijn lichaam bungelt? Dat is omdat het de koele temperatuur de zaadproductie verbetert. Binnen het lichaam is het simpelweg te heet. Aha, weet je dat ook weer.

4. Ballplay

Weet jij vriendlief altijd heerlijk te verwennen, maar vergeet je de ballenbak mee te pakken? Zonde! Want áls hij ervan geniet, kun je hem tot ongekende hoogtes brengen. Hier lees je alles over hoe je het beste kunt scoren tijdens een spelletje ballplay

5. Moment suprême

Merk jij aan zijn ballen wanneer hij bijna klaarkomt? Dat kan! Vlak voordat hij klaarkomt, springen zijn ballen vaak lichtjes omhoog. En dan weet je hoelaat het is…

6. Blauwe ballen

Ooit afgevraagd waar de term ‘blauwe ballen’ vandaan komt? Dit is wanneer een man opgewonden is, maar zijn goedje niet kan of mag lozen. Klinkt treurig, maar kan veel pijn doen. De oplossing? Een koude douche of de druk ban de fles te laten natuurlijk. 

7. Hoeveel weegt 'ie?

Doet de omschrijving ‘knikkers’ of ‘golfballen' de balzak van jouw vriendlief geen eer aan en neigt het eerder naar een zak aardappelen? Hoe dan ook, het kan nooit zo zwaar zijn als de zak van de 49-jarige Wesley Warren. Zijn ballen wogen samen namelijk 63 kilo en gaan de boeken in als zwaarste balkenzak ter wereld…

En?

En hoe kom jij uit de test(ikels)? Ken je zijn knikkers op je duimpje of valt er nog wat te verkennen? In het laatste geval: lees hier vijf manieren om zijn ballen te verwennen. 

Lees ook: Wat mannen zo lekker aan anaal vinden

Reageer1 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen