Memoires van een vreemdganger deel 8: de állerbeste seks die ik ooit heb gehad

Liefde door Mark

Zonder de intentie om een vrouw te versieren ging ik laatst naar de sauna. Ik was er al in de ochtend en ik was niet van plan om voor de avond al te vertrekken, maar de meest mooie verschijning die ik ooit had gezien gooide roet in het eten. Ze was zo mooi. Ik moest meer van haar weten.

Ik kon zien dat ze nog vrij jong was, maar ik bewonderde haar zelfverzekerdheid. Ze was alleen en ging echt naar de sauna voor zichzelf. Het was zo aantrekkelijk om te zien dat ze in haar eentje genoot. Ze was ongevoelig voor prikkels van buitenaf en was in haar eigen wereldje aan het relaxen. Het was alsof een oude ziel in een jong lichaam zat.

Rond het middaguur ging ze lunchen en ik zorgde ervoor dat ik aan het tafeltje naast haar kwam te zitten. Ze was de kaart aan het bestuderen en om met haar in gesprek te komen, vroeg ik wat ik het beste kon nemen. Al snel kwam ik erachter dat ze Emily heette en nog maar 22 jaar was. Shit, dat was wel heel jong. Ik had altijd tegen mezelf gezegd dat ik niet met vrouwen zou gaan die jonger dan 25 jaar waren, maar zij was zo geweldig. Ze was volwassen en niet het type dat zich naar de klote wilde zuipen op Salou. Ik was onder de indruk.

Na de lunch ging ik naar de open haard sauna en ook Emily ging hierheen. Ze ging schuin voor me liggen en het licht in deze sauna viel prachtig op haar blote lichaam. Ze wist dat ik keek en begon het zweet op haar prachtige lichaam op een sensuele manier over zich uit te smeren. Ik werd ontzettend geil van Emily’s bewegingen en met mijn handdoek probeerde ik mijn erectie te verbergen voor de twee andere mensen die ook nog in de sauna aanwezig waren.

Verlekkerd bleef ik Emily aankijken. Ging ik ook iets doen? Dat was natuurlijk niet zo stijlvol in de sauna. We wisselden geen woord met elkaar en door aan nare oudtantes te denken, hing mijn erectie inmiddels halfstok. Ik verliet de sauna voor een koude douche en Emily volgde me. Ze vertelde me dat ze in de buurt woonde en al snel stonden we in haar studentenkamer. Ik voelde me wat ongemakkelijk in de studentenwoning, maar ze verzekerde me ervan dat haar huisgenoot niet thuis zou komen.

De seks die we vervolgens hadden duurde meer dan vier uur! Niet alleen was haar verschijning bijzonder, maar ook tussen de lakens wist ze van wanten. Van elke normale handeling wist zij iets speciaals te maken. Ik verwachtte dat ze niet zo ervaren zou zijn, ze was immers nog maar 22 jaar. Maar terwijl ze mijn penis in haar mond nam, kwam ik erachter dat ze wel degelijk wist wat ze deed. Tijdens het pijpen kon ze opeens ontzettend sensuele zuigbewegingen maken. Ik werd er helemaal gek van, nog nooit eerder had ik zoiets gevoeld. Maar ook toen ze bovenop me ging zitten, wist ze precies hoe ze me het beste kon berijden. Ze bewoog zo soepel met haar heupen en wist ook toen bepaalde bewegingen te maken die ontzettend heerlijk waren. Ik zal die middag met Emily echt nooit vergeten.

Lees ook: Memoires van een vreemdganger deel 7: een vrouw versieren waar haar vriend bij is

Dit artikel verscheen eerder op Ze.nl.