Sekshoroscoop van oktober 2018

Intiem door Ze.nl

Wat staat er deze maand voor jou in de erotische sterren geschreven? Staat er een stomende maand met vuurwerk voor de deur of worden het kurkdroge dagen met je teddybeer? Een slimme meid is voorbereid: lees dus snel in onze sekshoroscoop wat je in oktober tussen de lakens kunt verwachten.

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Is het vuurtje tussen de lakens een beetje gedoofd Waterman? Slim om eerst te achterhalen wat de oorzaak is, voordat je je partner weer probeert te bespringen. Komt het door een onafgemaakte ruzie? Of ben je de laatste tijd niet zo lief? Tegegeven, zijn rondslingerende sokken zijn inderdaad bloedirritant. Tijd voor wat quality time, Waterman. Dat vlammetje gaat vanzelf weer branden. 

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Vissen, de sexy sterren hebben deze maand een primeurtje voor jou in petto. Excited om het eens over een andere boeg te gooien hijs jij je in een pikant lingeriesetje. Lange winterjas eroverheen en hup - op de fiets richting je lover. Als dat geen fijne verrassing is... Zorg wel voor licht op je fiets, want de politie kun je er nu ff niet bij gebruiken.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Nu het echt gedaan is met de tropische temperaturen is het de hoogste tijd voor wat hitte tussen de lakens. Terwijl buiten de gure wind langs de ramen suist, lopen de temperaturen in jouw slaapkamer hoog op. Van wat beslagen ramen zullen jouw buren de komende tijd in ieder geval niet raar meer opkijken. You go girl!

Stier (21 april t/m 21 mei)

Hoe graag je het ook zou willen, je kop staat er gewoon effe niet naar. Maar niet getreurd, want van een beetje droogstaan is nog nooit iemand doodgegaan, Stier. Focus je gewoon op andere dingen en je zult merken dat je die goeie ouwe vibo of Tindermatch vanzelf weer afstoft als je weer in the mood bent. 

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Heb je een relatie? Het lijkt wel of jouw seksleven steeds meer in een sleur beland. Toch zijn er maar twee mensen die hier iets aan kunnen doen, en een van die twee ben jij. Een verrassingselement doet het altijd goed. Wat dacht je van een naakte verrassing wanneer hij of zij thuis komt van werk? Het zal goed in de smaak vallen… Single Tweelingen zullen rond de derde week ook met een verrassing te maken krijgen uit hun werkhoek. Een nieuwe knappe collega op komst?

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Van al dat masturberen de laatste tijd krijg je steeds meer zin in wat stimulatie van vlees en bloed. Blader eens door je contactenlijst om een oude vlam aan te wakkeren of installeer Tinder om je poes wat nieuw leven in te blazen.

Leeuw (23 juli t/m 23 augustus)

Hoeveel signalen heb jij nog nodig? Er is iemand in jouw omgeving die stapelverliefd op jou is! Het is dus aan jou om er in eerste instantie achter te komen wie het is. Is de liefde niet meteen wederzijds? Geef het niet direct op, de seksuele spanning tussen jullie kan zeer intens worden. 

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Wat zit je dwars, Maagd? Klaarkomen lijkt er niet in te zitten deze maand. Heb je soms teveel aan je hoofd? Trek er in ieder geval niet te zwaar aan, deze periodes gaan vanzelf weer voorbij. En als we een tip mogen geven: telefoon uit, porno aan!

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Deze maand ben jij veel te druk met je werk en je sociale leven om überhaupt maar aan seks te denken. Wanneer ben jij voor het laatst helemaal los gegaan tussen de lakens? Misschien moet je in die volle agenda ook eens ruimte vrijmaken voor seks. Klinkt gek, werkt wel.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

De herfst is coming up en terwijl heel Nederland dit het uitgelezen moment vindt om samen met iemand onder een dekentje op de bank te kruipen, blijf jij liever single en alleen. Jij vermaakt je prima met je beste maten Tony’s, Netflix, Ben & Jerry’s en Pringles. Seks, wat is dat?

Boogschutter (23 november t/m 21 december) 

Er staat een maand van seksuele verwarring voor de deur: misschien ben je stiekem verliefd op iemand anders? Of val je voor een vrouw? Misschien word je ergens opgewonden van waar je voorheen totaal niet voor te porren was? Wat het ook is, zoek het grondig uit. Je zit misschien wel in een overgangsfase…

Steenbok (22 december t/m 20 januari) 

Dit wordt de maand van de dirty talk. Je voelt je bijzonder praterig en dat uit zich met name tussen de lakens. Complete erotische verhalen stromen uit jouw mond. Gezellig natuurlijk, maar jouw bedpartner is iets minder een kletskous. Bouw het dus langzaam op…

Lees ook: Wat doe je met een man die egoïstisch is in bed?