Serveerster wordt ontslagen nadat ze weigert een beha te dragen

De maatschappij door Roos

Ontslagen omdat je geen beha wilt dragen op je werk. Heftig... Het overkwam de 25-jarige Christina Schnell. De Amerikaanse weigerde haar boobs in een beha te hullen tijdens haar shift en dat werd niet bepaald in dank afgenomen door haar baas. Sterker nog, hij ontsloeg haar. Daarop reageerde Christina boob... eh boos en noemde het zelfs schending van mensenrechten. Te heftig? Oordeel zelf maar.

Golf Club

Christina's baan was niet op een kantoor of in een magazijn. De Amerikaanse Christina werkte namelijk in de bediening van de Osoyoos Golf Club. Volgens haar baas is het juist een regel om een beha of hemdje tijdens werktijd te dragen om jezelf te beschermen tegen dronken leden. “Ik weet wat er gebeurt in golfclubs als er alcohol in het spel is", aldus haar baas.

Tepels

Toch moet Christina, die twee jaar geleden stopte met het dragen van beha's omdat ze ze 'verschrikkelijk' vond, daar niets van weten. Ze werd woest en noemde de regel zelfs schending van mensenrechten. Christina: “Het is gebaseerd op grond van geslacht. Als vrouw heb ik tepels, maar mannen hebben ze ook.” Toch betwijfelen wij of mannentepels dezelfde reactie zullen uitlokken van dronken leden...

Lees ook: Vriendin van André Hazes is er he-le-maal klaar mee: 'Opzouten met je gezeik'

Bron: Daily Mail