Boze vader schrijft dochters CV: 'Ze is lui, brutaal en ongeïnteresseerd'

De maatschappij door Roos

Het zou je dochter maar zijn. Eerst een echt vaderskindje, om zich als puber vervolgens te ontpoppen als lui en ongeïnteresseerd stuk vreten. Hoewel dat niet uitzonderlijk is voor puberdochters, was deze vader en zó klaar mee dat hij besloot haar CV goudeerlijk op te stellen. En hij nam geen blad voor de mond:  ’Lui, onbeschoft, weet niks.'

 

☠️☠️☠️only mirror I actually get any sort of good lighting in

A post shared by L A U R E N G U E S T (@laurenguestxx) on

Lui, onbeschoft en rommelig

Mocht de Engelse Lauren Moore (16) ergens proberen te solliciteren, dan kan ze het CV dat haar lieftallige vader voor haar heeft opgesteld maar beter even aanpassen. Want hiermee komt ze niet eens bij het meest ondankbare bijbaantje aan de slag. Haar vader was zo klaar met het pubergedrag van zijn dochter, dat hij niets van haar overliet in het CV. Termen als lui, onbeschoft, rommelig, kan het allemaal geen r**t schelen en onwetend komen genadeloos voorbij. 

En Lauren zelf? Die kon er de lol wel van inzien. Of in haar vaders woorden: het kan haar allemaal geen r**t schelen. Ze postte het CV op Twitter, waar veel van haar vrienden er flink om moesten lachen. 

Of haar vader er de humor van in kan zien, dat valt nog maar te bezien...

 

Lees ook: Ze flikt het weer: Glennis Grace blaast de wereld omver in kwartfinale America's Got Talent

Bron: Daily Mail