Even wat anders: zo leuk is een trouwmotor op je bruiloft

Vrije tijd door Laura

Geef je binnenkort het ja-woord aan je grote liefde, maar ben je niet zo'n klassiek bruidje? Gelukkig is een bruiloft des te leuk als je het helemaal naar eigen smaak inricht. Kies bijvoorbeeld niet voor de standaard Rolls Royce of het Kevertje, maar ga voor een trouwmotor. We laten je zien hoe tof dat eigenlijk is.

trouwmotor

Lees ook: Say Yes To The Dress Benelux: aanstaande bruidjes stralen dankzij Fred van Leer

Motor

Misschien zijn jij of je aanstaande wel fanatieke motorrijders. Een motor is misschien geen klassiek vervoersmiddel op een bruiloft, maar laat dat je niet tegenhouden. Op 'jouw dag' mag je helemaal zelf bepalen wat jij leuk en mooi vindt natuurlijk. Als een motor daarbij past, dan kan dat gewoon. 

 

#bikerwedding #tampa #oceansandsevents

Een bericht gedeeld door gpalmer72 (@gpalmer72) op

Inspiratie voor fotoshoot

Kiekjes als just married stel hoort er natuurlijk bij. De motor zorgt voor een heel gave en stoere 'accessoire' tijdens de photoshoot. Je kunt voor diverse outfits kiezen. Jij in trouwjurk en hij in een mooi pak (bijvoorbeeld van Suitsatsea), of jij in trouwjurk en hij in bikersuit... of beiden in bikersuit. Net wat jullie willen!

 

#bikerchick #bikergirl #bikerbabes #bikerwedding #hippywedding #harleydavidson

Een bericht gedeeld door Millie Orme (@misfitmillie) op

 

Ook leuk: je vrienden op de motor

Waar moet je op letten?

Voor de trouwfoto's is een jurk wel zo mooi, maar wanneer je daadwerkelijk een ritje gaat maken is het belangrijk om een bikeroutfit te hebben. Deze kleding beschermt tegen het zware geschut van een motor. Je hebt tegenwoordig heel mooie motorkleding voor vrouwen.

Lees ook: Korting voor Amsterdam Motor Show? Check het hier!