Say Yes To The Dress Benelux: aanstaande bruidjes stralen dankzij Fred van Leer

Media door Commerciële Redactie Ze.nl

Geweldig nieuws voor die hard Say Yes To The Dress fans, want er komt een nieuwe Benelux versie aan. Niemand minder dan onze eigen Fred van Leer zal de aanstaande bruiden in hun ultieme droomjurken hijsen. Toch weten we van eerdere seizoenen dat het niet altijd meevalt om dé jurk te vinden… Dat Fred het soms zwaar te verduren gaat krijgen staat dus als een paal boven water.

Lees ook: Checklist bruiloft: de ultieme voorbereiding voor als je gaat trouwen

Koonings The Wedding Palace

Maar Fred staat er niet alleen voor. Hij wordt bijgestaan door de bruidsstylisten van Koonings The Wedding Palace, de bruidswinkel in Deurne die wordt gerund door Ramona Koonings en waar de opnames ook plaatsvinden. De ervaren stylisten weten precies wat er op het gebied van bruidsmode trending, nieuw en beschikbaar is. Reken maar van yes dat de aanstaande bruiden met hun ultieme droomjurk de zaak uithuppelen. 

Intiem moment

Fred van Leer presenteert Say Yes To The Dress Benelux dit jaar voor het eerst en neemt daarmee het stokje over van bruidsgoeroe Randy Fenoli. Fred vertelt enthousiast: “Het is te gek om bij zo'n intiem moment aanwezig te mogen zijn. Een trouwjurk is het meest bijzondere dat een vrouw kan dragen, of je nou één of vijf keer trouwt. Het programma heeft een lach en een traan. Het was een feest om te mogen maken.” 

De eerste aflevering

Fred wacht meteen de nobele taak in de eerste aflevering om een prachtige jurk te vinden voor Marijke en Bo. Marijke moet haar vriendin Hilde alleen nog even ten huwelijk vragen. En wel in een roze limo. Daarna begint de zoektocht naar haar droomjurk. Marijke wilde eerst in de oude paarse jurk van haar moeder trouwen, maar dat ziet Hilde niet zo zitten. Ook voor Bo wordt het ook nog een lastige klus. Zij is namelijk gek op veren en trouwt het liefst in een jurk met allemaal veren. Je denkt Pino? Haar moeder ook... Lukt het de twee meiden én Fred om de perfecte jurk te vinden en YES te zeggen?

Kortom, het vertrouwde Say Yes To The Dress gevoel blijft, maar dit seizoen wordt met Fred wel net iéts anders. Het programma is vanaf dinsdag 14 augustus tot en met dinsdag 16 oktober om 20:30 uur te zien bij TLC. Wie gaat er kijken?

Lees ook: Deze vrouw heeft hilarische oplossing om met een trouwjurk aan naar het toilet te kunnen gaan