Kaj Gorgels vervangt Victor Verhulst in nieuw seizoen van Temptation Island Love or Leave

Media door Elsemieke

Presenteerde Kaj Gorgels samen met Monica Geuze nog het eerste seizoen van Temptation Island Love or Leave, afgelopen keer was het de beurt aan Victor Verhulst om Monica te vergezellen. Toch mag Victor het veld weer ruimen, want Videoland heeft aangekondigd dat Temptation Island Love or Leave 2022 weer terugkomt met Kaj en Monica in de presentatierol.

Lees ook: Nu al ruzie tijdens opnames nieuw seizoen Temptation Island: "ik moest dom en sletterig lijken"

Kaj Gorgels vervangt Victor Verhulst in nieuw seizoen van Temptation Island Love or Leave

Het is een feit: seizoen drie van 'Temptation Island: Love or Leave' komt er alweer bijna aan. Terwijl de roddels rondom het afgelopen seizoen amper gedoofd zijn, is Videoland al in de weer met een vers seizoen drama in paradise. Monica Geuze (26) wordt daarvoor herenigd met haar medepresentator Kaj Gorgels (31). Samen kondigen de twee vandaag een nieuw seizoen aan. Dat betekent dat Victor Verhulst (27) het veld moet ruimen. 

Nederlandse Temptation Island Love or Leave

Op de Instagram-pagina van Temptation Island Nederland vertelt Monica vandaag: ''Ik heb een nieuwtje voor jullie. Wij gaan namelijk, ondanks dat het seizoen net is afgelopen, een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave draaien. En Kaj is er dit jaar weer bij, dus ik heb er ontzettend veel zin in! RTL laat weten dat het derde seizoen een Nederlandse editie wordt, waarbij er dus alleen Nederlandse koppels meedoen. Om die reden is er voor Kaj gekozen en niet voor de Belgische Victor. 

Lees ook: Temptation-Bert over Delphine: "Ik heb bewijzen dat ze vreemdging tijdens onze relatie"