Deze vrouw heeft hilarische oplossing om met een trouwjurk aan naar het toilet te kunnen gaan

Fashion door Laura

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en kijk je er nu al tegenop hoe je in hemelsnaam met die joekel van een trouwjurk gaat toiletteren in een hokje van één bij één meter? Er kan van alles fout gaan. De sleep van de jurk kan in de pot vallen of erger nog: al hurkend mik je verkeerd en er belandt een plasje op je sneeuwwitte jurk. De horror! Maar wees gerust, er is namelijk een heel slimme hack. Het enige wat je nodig hebt is een IKEA-tas.

trouwjurk toilet

Lees ook: Checklist bruiloft: de ultieme voorbereiding voor als je gaat trouwen

Hack voor 80 cent

Ene Tina deelde op Ikeahackers de briljante tip. "Ik trouwde een paar weken geleden (in een zeemeermin trouwjurk) en ik maakte me heel erg zorgen over naar het toilet gaan. Iemand vragen om te helpen hoe ik toiletteer op mijn trouwdag? Geen vrije handen hebben om toiletpapier te gebruiken? Of erger: wat als ik ongesteld wordt? No way! Mijn hack kostte maar 80 eurocent en ik heb het de dag voor de bruiloft gedaan. Het duurde maar drie minuten." 

Om gemakkelijk naar het toilet te gaan met een enorme bruidsjurk aan bedacht ze een simpel maar briljant plan. Je hebt er geen naailes of dure producten voor nodig, alleen een grote FRAKTA tas van de IKEA. Je weet wel, zo'n grote blauwe. Tina knipte de bodem open en zorgde dat het gat groot genoeg was om over haar heupen te trekken. Bij elke toiletbezoek 'trok' ze de tas aan en hing ze de handvaten over haar schouders. De rok van haar jurk bleef netjes in de tas. Voilà.

Waar IKEA allemaal wel niet goed voor is...

Lees ook: Ruzie met je lief om geld? Dit kun je eraan doen