5 x jouw ultieme summer musthaves voor zomer 2018

Fashion door Commerciële Redactie Ze.nl

Met de zomer pal voor de deur is het tijd om een gloednieuwe zomergarderobe aan te schaffen. Het maakt niet uit of je op vakantie gaat of lekker thuis blijft. De zomerse dagen die we al gehad hebben beloven namelijk veel goeds voor de komende zomermaanden. Onder het mom van een slimme meid is voorbereid: hier alvast de vijf leukste My-Jewellery musthaves op een rijtje zodat jij helemaal summerproof bent dit jaar!

summerproof

1. Het badpak

Het is je vast niet ontgaan dat het badpak weer helemaal terug is van weggeweest. Je ziet ze in de leukste kleuren en printjes voorbijkomen. Eentje met een high leg cut en lage rug is favoriet. Bijvoorbeeld deze vrolijke versie met kleurrijke strepen. 

Gestreept badpak, €39,95

2. Een zwierig jurkje

In je zomergarderobe van dit jaar mag absoluut geen zwierig zomerjurkje ontbreken. Fleurige kleurtjes zoals oranje, rood of lichtblauw doen het altijd goed tijdens warme zomerdagen. Lekker printje erbij? Even better! Bloemetjes, luipaard, palmbomen, het kan dit jaar niet gek genoeg.

Overslag jurk met bloemen, €39,95

3. De rieten bag

Ook dit zomerse item is je vast nog niet ontgaan. Dit seizoen zie je tassen van riet werkelijk overal voorbij komen. Ze komen in alle soorten en maten: als oversized strandtas of als klein schoudertasje. Ideaal om een casual outfit mee op te fleuren of bij een vrolijk zomerjurkje.

Rieten tas, €59,95

4. Espadrilles

Zeg maar bye tegen je biker boots, want je poezelige voetjes mogen weer vrij ademen deze zomer. Daarmee zijn ook de espadrilles weer helemaal terug van weggeweest. En hoé: in alle kleuren van de regenboog of met een leuk printje. Of allebei natuurlijk. Leuk onder een lichte jeans of een fleurig rokje. 

Espadrilles, €39,95

5. Snelle bril

Ja ja, daar is 'ie dan. Dé snelle planga. Hij komt er ook in alle soorten en kleurtjes, maar de cat-eye is toch wel favoriet. Het mooie aan deze bril is: hij kan overal bij en geeft je outfit net dat beetje extra. Precies wat je nodig hebt. 

Cat eye zonnebril, €14,95

My Jewellery

In de webshop van My Jewellery shop je alle musthaves van het seizoen, gewoon onder één dak. Van kleding en schoenen tot tassen en zonnebrillen, ze hebben het allemaal. Volg My Jewellery ook op Instagram en loop altijd voorop met een eigenwijze trendy kledingstijl, helemaal afgestyled met accessoires en hippe sieraden. Exclusief voor Ze-lezeressen shop je nu met 20% korting in de webshop van My Jewellery. Klik hier om jouw korting te pakken!