Dit wondermiddel verzorgt je huid, haar en nagels het hele jaar door

Beauty door Commerciële Redactie Ze.nl

Tijdens de zomer hebben je huid, haar en nagels nogal wat te verduren. Door de felle zon en het zoute zeewater wordt je haar droog en je huid stug. Om nog maar te zwijgen over die afgebroken nagels van het eindeloos zandkastelen bouwen met je kleine neefje. Geen zorgen, want met dit wondermiddeltje zijn je zorgen als sneeuw voor de zon verdwenen. 

arganolie haarLievelingsseizoen

Het voelt zo fijn aan, de warme zon op je huid, het zout in je haar en het zand onder je nagels die je herinneren aan een heerlijke luie stranddag. Het is niet voor niets dat de zomer van veel mensen het lievelingsseizoen is. Maar terwijl je huid gretig vitamine D tapt, kan de zon ook een uitdrogende werking hebben op je huid. Het resultaat is een vervelend trekkerig gevoel aan het eind van de dag. Het zoute zeewater droogt op zijn beurt je haar weer gigantisch uit.

Daarom is het ook tijdens deze zorgeloze dagen belangrijk om goed voor je lichaam te blijven zorgen. Een wondermiddeltje om zowel je huid, haar en nagels te verzorgen en hydrateren is arganolie. Drie vliegen in één klap. Kijk, daar houden we van. Meer weten over arganolie? Bezoek dan deze pagina

1. Stralende huid

Door het zoute water en de felle zon, kan je huidje wel wat extra verzorging gebruiken in de zomer. Heb je last van een droge, trekkerige of juist vette huid? De hydraterende werking van arganolie zorgt ervoor dat deze binnen no time weer jong en soepel aanvoelt. Wist je trouwens dat arganolie ook het herstel van je huid bevordert? Zo helpt het tegen littekens, acne en eczeem.

Let wel op dat arganolie niet gebruikt kan worden in plaats van zonnebrand. Goed smeren met een hoge factor is cruciaal voor een gezonde huid!

2. Glanzend haar

In de zomer kan ook je haar wel wat extra verzorging gebruiken. De zon en zee zijn dan wel leuk voor een beachy look, maar voor je het weet loop je erbij alsof je met je vingers in een stopcontact hebt gezeten. Arganolie is rijk aan Omega 3, 6 en 9 en onverzadigde vetzuren, dus het zorgt ervoor dat je haar weer zijdezacht aanvoelt. Daarbij krijgt het ook nog eens een prachtig glans. Het werkt zowel voor dun en futloos haar als voor droog en beschadigd haar. 

3. Sterke nagels

Als je dan toch arganolie in huis hebt, pak dan meteen je nagels even mee. De werkende ingrediënten in argan zorgen namelijk voor soepele en gladde nagelbedden en daarnaast draagt het bij aan de verzorging van droge voeten. Ook worden broze en beschadigde nagels weer ijzersterk en gezond dankzij de mix van vitaminen, mineralen en antioxidanten die de olie bevat.

Het is wel duidelijk dat arganolie hét wondermiddeltje is dat jouw huid, haar en nagels de hele zomer gezond houdt. Benieuwd waar je fijne arganolie kunt aanschaffen? Neem dan eens een kijkje op arganolie kopen bij Arganwinkel.nl.

Lees ook: 10 x de beste haarstijlen voor een dagje strand