Met de GOODIEBOX krijg je 12 cadeautjes per jaar

Beauty door Commerciële Redactie Ze.nl

Niets zo fijn als jezelf zo nu en dan een cadeautje doen. Even in de watten gelegd worden, een beetje verwennerij: we love it! Zou het niet heerlijk zijn als je twaalf keer per jaar jezelf even goed kunt verwennen? Dat kan nu met de GOODIEBOX.

Laatste trends 

GOODIEBOX zorgt ervoor dat jij elke maand vijf tot zeven producten van mooie merken opgestuurd krijgt. Deze producten passen altijd bij het seizoen en de laatste trends. Denk bijvoorbeeld aan make-up, maskers, serums of fijne basisproducten van bekende luxe merken. Of juist iets dat je nog niet kent: het is dus altijd een verrassing! 

Deens concept

Het concept komt uit Denemarken, maar is nu dus ook naar Nederland gekomen. Vrouwen zijn al volop fan. De members beoordelen de GOODIEBOX met een 9,5 op Trustpilot. Niet zo gek ook, want wie wil niet elke maand zo’n mooie box op de mat krijgen? Het scheelt in ieder geval een hoop speurwerk in de drogisterij, en als je houdt van nieuwe dingen proberen is het helemaal perfect.

Goede prijs

Elke maand wordt de box zorgvuldig samengesteld door een gespecialiseerd beautyteam in Denemarken en Nederland. Je kunt zelfs online een persoonlijk profiel aanmaken. Waar mogelijk zullen de samenstellers de box dan aanpassen op jouw profiel. En voor wie denkt dat het een box is gevuld met samples heeft het mis: het gaat hier om het volledige product en handige reisformaten. De box heeft iedere maand een waarde van minimaal 65 euro, terwijl je zelf maar 19,95 betaalt! Een mooie deal, toch?

Beauty Around The World

Ook deze maand staat er weer een mooie box op je te wachten: de Beauty Around The World box, met prachtige en interessante beautyproducten van over de hele wereld. 

Zelf proberen? Klik hier!

Lees ook: Deze beautyproducten kun je het best bewaren in de koelkast tijdens zomerse temperaturen