Getest: Mud & More Hair Removal Cream Bikini ontharingscrème

Beauty door Commerciële Redactie Ze.nl

Je kent het wel: de zomer staat voor de deur en de bikinilijn moet weer verzorgd worden. Dan kun je een scheerapparaat gebruiken maar bij zo’n gevoelig stukje huid kan het ook snel misgaan. Het is dan ook helemaal geen gek idee om een ontharingscrème te gebruiken. Maar hoe werkt het precies? Wij testten de Mud & More Hair Removal Cream Bikini.

Dode Zee

In het doosje van Mud & More zit een tube van 100 ml. Al meteen zien we iets wat we graag lezen: niet getest op dieren. De ontharingscrème bevat bestanddelen uit de Dode Zee, speciaal voor de oksels en bikinilijn. De bedoeling is om een royale laag aan te brengen op de gewenste plekken. Wanneer je donker haar hebt kun je de crème ongeveer 7 minuten laten zitten, bij blond haar 8 minuten.

Het resultaat

De crème heeft een modderachtige grijze kleur en een bijzondere geur. Het is makkelijk aan te brengen en het prikt of irriteert niet. Er wordt aangeraden de crème na afloop met een washandje weg te wrijven. Op deze manier worden de haren meegenomen. En inderdaad, na een minuut of acht is het tijd om de ontharingscrème te verwijderen en vegen we alle haartjes mee. Mud & More hair removal cream bikin is een absolute aanrader als je geen zin meer hebt in wondjes of sneetjes en je onbezorgd je bikinilijn bij wilt werken!