Fashion
Fashion

Vergeet de zoektocht naar de perfecte bikini, want de nieuwste trend bestaat uit tape

Vergeet die zoektocht naar de perfecte bikini waarmee jij deze zomer de show steelt op het strand, want de nieuwste bikinitrend is niet wat je ervan had verwacht. Kleurrijke badpakken of zelfs de upside-down bikini zijn er niets bij. Volgens de 'Black Tape Project' tijdens de Miami Swim Week lopen we de komende zomer namelijk allemaal met, jawel, tape op onze edele delen geplakt. Het enige wat wij kunnen denken is: hoe moet dat er weer af..?

Black Tape Project

De Black Tape Project is het werk van Joel Alvarez, een tape kunstenaar die, eh ja, tape verkoopt. Het is dus niet geheel onverwacht dat hij met een bikinilijn geinspireerd op tape op de proppen komt. Tijdens de show zagen we ultra slanke modellen gehuld in de mooiste creaties rondparaderen. Van gouden geometrische patronen tot superheldenkostuums, Joel leek niets te gek.

Het voordeel aan de tapecreaties: je kunt gerust in het water duiken zonder het risico dat je je broekje halverwege de duikplank bent verloren. Het nadeel? Eh... dat je je broekje niet uitkrijgt zonder tien kilometer over je pijngrens heen te walsen. Au, au au. Ohja, en een loeistrak lijf is ook wel vereist.

Lees ook: Huh: je bikini ondersteboven dragen is de nieuwste bizarre bikinitrend