Fashion
Fashion

Huh: je bikini ondersteboven dragen is de nieuwste bizarre bikinitrend

Zomers weer vraagt om zomerse maatregelen: ronddartelen in je nieuwste bikini! Toch moesten we bij de nieuwste bikinitrend even twee keer met onze ogen knipperen. De #upsidedownbikini trend is helemaal hot, maar om eerlijk te zijn begrijpen we het nog steeds niet.

upside down bikini

Lees ook: Hierom dragen zoveel mensen opeens de snelle planga

Reclamestunt

In Instaland is het ondersteboven omknopen van je bikini he-le-maal de way to go. Schijnbaar heeft het Italiaanse model Valentina Fradegrada de trend bedacht om reclame te maken voor het badkledingmerk Cantik. En daar lijkt ze met vlag en wimpel in geslaagd, want de trend wordt nu gretig overgenomen door meerdere rondborstige dames. Er is zelfs een speciaal instagramaccount genaamd @upsidedownbikini_official aan gewijd.

Niet erg praktisch

Rondborstigheid (natuurlijk dan wel gekocht) lijkt overigens wel een voorwaarde te zijn om deel te nemen aan de trend, want de ingewikkelde constructie lijkt niet voor ieder boezemtype te zijn weggelegd. Tenzij je niet ademt en doodstil op je rug blijft liggen. Iets wat heel logisch is tijdens een dagje strand natuurlijk. Not. Overigens kun je ook rekenen op een vreemde tanline. Op praktisch vlak scoort de trend dus benedenmaats. Een blijvertje? Wij denken van niet. 

 

#tbt 👙 #upsidedownbikini @upsidedownbikini_official

A post shared by Valentina Fradegrada Bada$$ B. (@valentinafradegrada) on

Even proberen

Wil je toch een poging wagen? Koop dan vooral geen ingewikkelde bikini, maar het liefst een triangel model. Knoop de bovenkant in plaats van achter je nek, juist aan de voorkant boven je borsten. Echt ondersteboven is het dus niet echt, maar bekt wel lekker. 

 

Wearing smile ❤️ @valentinafradegrada #valentinafradegrada

A post shared by ♠️UPSIDEDOWN BIKINI OFFICIAL♠️ (@upsidedownbikini_official) on

Lees ook: Dit wil je hebben: Aldi verkoopt een anti-muggenkussen