Deze 10 items kunnen niet in jouw koffer ontbreken deze zomer

Fashion door Commerciële Redactie Ze.nl

Ga je er deze zomer nog even tussenuit? Lucky you! Grote kans dat je al weken zit te bedenken wat je allemaal mee gaat nemen. Welke shirtjes matchen het beste met dat nieuwe broekje? En hoeveel jurkjes passen er eigenlijk in je koffer? Om het allemaal nóg een stukkie verwarrender te maken, hebben we een aantal musthaves die gewoonweg niet in jouw koffer kunnen ontbreken zo leuk zijn ze.

Deze outfit is perfect voor op vakantie. Het witte shirt ademt zomerse sferen en de rok is geschikt voor zowel stad als strand. Afgestijld met een paar zomerse espadrilles en jouw dag kan niet meer stuk. 

Shirt €10,90 (Noisy May), Rok €29,90 (About You)

Je ziet het steeds vaker, een avondjurk die je overdag ook gewoon kunt dragen met een t-shirt eroverheen. Het maakt je outfit net wat meer casual. Vanaf het strand direct door uit eten? Geen probleem, want zonder shirt is de jurk ideaal voor 's avonds. Deze variant met kant en franjes geeft je een echte romantische 70's feeling. 

Avondjurk €44,90, Shirt €19,90 (About You)

Ruiten-liefhebbers opgelet! Dit seizoen zie je de ruitenprint overal terug in zoete pasteltinten en felle kleuren. Trendy strikken en wikkel modellen maken jouw lievelings jurk in ruiten-style perfect voor elke zonvakantie of warme zomeravond. Een paar toffe slippers in dezelfde kleur eronder en klaar is kees.

Jurk €49,90 (MINKPINK), Slippers €25,90 (Puma)

  

Hoe leuk zijn deze pastelroze slippers met gevlochten zool? Ze hebben die fijne espadrilles feeling, maar zitten veel lekkerder. Hierop kan jij een wandeling wel even volhouden deze vakantie. 

Slippers €19,90 (About You)

   

De bandana-sjaal is onmisbaar item in jouw koffer dit jaar, omdat 'ie zo heerlijk multifunctioneel is. Zo kun je 'm op verschillende manieren om je hals binden, zoals hierboven. Ga je een dagje naar het strand? Knoop 'm dan om je hoofd met je haar in een knot. Zo is je coupe helemaal beachproof.

Sjaaltje €23,90 (Tommy Hilfiger)

  

Natuurlijk kan ook dit jaar geen mooie statementbril ontbreken op je neus. Niet alleen staat het waanzinnig zomers, maar ook is het slim om je ogen te beschermen tegen het felle zonlicht. Als we dan toch bezig zijn, kunnen we maar beter voor een super trendy exemplaar kiezen zoals deze.

Zonnebril €54,90 (Le Specs)

   

Het gevlochten rieten tasje zie je deze zomer overal en dat is niet zonder reden. Buiten het feit dat het riet elke outfit direct een zomerse touch geeft, is die ook nog eens ontzettend handig. Je klikt 'm gewoon op en mikt al je spullen erin. 

Tasje €59,90 (About You)