Word je hebberig van: vijf fashiontrends van zomer 2018

Fashion door Commerciële Redactie Ze.nl

Terwijl de temperaturen blijven stijgen, neemt ook onze koopziekte ernstige vormen aan. Strandjurkje hier, slippertjes daar - toffe summer items heb je nooit genoeg. Maar daardoor kan het ook zomaar zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om je een stukkie op weg te helpen zodat je niet compleet verdwaald raakt: hier onze favo summer items op een rijtje.

1. Luipaardprintjes

De luipaardprint is niet weg te slaan uit het modebeeld deze zomer. Je ziet ‘m in alle soorten en maten: jurkjes, rokken, broeken en zelfs schoenen. Waar de print voorheen voorzichtig werd gebruikt, is elke combinatie nu geoorloofd. Zoals deze rok in combinatie met babyroze.

Panterprint rok, Rich & Royal €109

2. Flower dress

Nog zo eentje die ieder jaar weer terugkeert, is de bloemetjesjurk. Zo zie je de maxidress met grote bloemen veel deze zomer, maar ook kortere met een subtieler printje. In die lijn is deze gele bloemenjurk onze ultieme favoriet. Lang genoeg voor je werk en zwierig genoeg voor een feestje. De kleur en het printje geven de jurk een schattige uitstraling, maar met een paar stoere boots style je dat zo af. 

Gele bloemenjurk, Edited €69,90

3. Wikkeljurk

Naast prints zien we ook een shift in de stijl jurk. De wikkeljurk is namelijk weer helemaal terug van weggeweest. Hij is praktisch, zomers en bovendien ongelofelijk leuk. 

Wikkeljurk, Edited €59,90

4. Espadrilles

Zomers weer vraagt om een zomers schoentje. En als wij zeggen zomers schoentje, zeg jij... espadrilles natuurlijk! Hét ultieme schoeisel om die poezelige voetjes mee te verwennen. Een leuk zeemansstreepje erop en je bent helemaal ready to rumble. En psst, deze pareltjes zijn ook nog eens in de uitverkoop. 

Espadrilles, About you €39,90 

5. Rieten tas

Ongelofelijk leuk bij je espadrilles: de rieten tas. Ook deze zie je dit jaar in alle soorten en maten. Als kleine schoudertas, maar ook als grote strandtas zoals deze hieronder. Past alles in én je steelt de show. Twee belangrijke vliegen in een klap, wat ons betreft.

Rieten tas, Pieces €45

* Dit artikel is ontstaan in samenwerking met About You

Beeld: iStockphoto, About You

Lees ook: Koopjesjagen: Shop nu je favo merken bij About You met giga korting