Koopjesjagen: Shop nu je favo merken bij About You met giga korting

Fashion door Roos

Anno 2018 nog naar de winkel om op zoek te gaan naar dat ene item dat je in je hoofd hebt? Nergens voor nodig! Waarom uren door een winkel ronddolen, als je online gewoon alles onder één dak kunt vinden? Bij de online webshop About You heb je dat ene topje in een handomdraai gevonden. Het mooiste moet nog komen: tijdens de Summer Sale shop je alles met fikse kortingen. En psst, die is nu begonnen!

Gepersonaliseerde shopervaring

In de online fashionshop About You vind je al je favo merken eenvoudig onder één dak, zoals Levi's, Calvin Klein, Puma, Adidas, Guess en Diesel. Daarnaast verkopen ze ook merken als Only en Vero Moda. Toch is About You niet your typical webshop. Ze werken namelijk met een gepersonaliseerde shopervaring, waarbij je merken en aanbiedingen krijgt die speciaal op jouw voorkeuren zijn aangepast. Zo word je vanuit je luie stoel op je wenken bediend! Need we say more?

Summer sale

Tijdens de Summer Sale van 21 t/m 24 juni ontvang je ook nog eens flinke kortingen op je lievelingskleren. Hierbij kunnen de kortingen wel oplopen tot 50 procent. Zo scoor je gewoon even die fijne jeans voor de helft van de prijs. Niet slecht, hè? Ga snel naar de website van About You voordat alle pareltjes al zijn weggekaapt. Er gaat immers niets boven koopjesjagen.

Lees ook: Vergeet zwart: Deze kleur kleedt nóg beter af