Liever te dik in een kist... Ga levensmoe op vakantie met dit raarste luchtbed ooit

Fashion door Roos

Voor iedereen die deze zomer letterlijk sterft van de hitte is dit vreemde luchtbed op zijn lijf geschreven. Hoe het idee precies tot stand is gekomen begrijpen we niet helemaal, om nog maar te zwijgen over het geloof in verkoopcijfers. Toch is iemand zo gek geweest om het te produceren: een knalroze luchtbed in de vorm van een doodskist. Compleet met deksel en al, zodat je je dood rustig tegemoet kunt drijven. Wie biedt?

Drijvende doodskist

Het lugubere idee komt van de Canadese ontwerper Andrew Greenbaum, die in 2018 een foto postte van zijn nieuwste creatie. Hij en zijn vriend Ian Felton werkten  ruim drie jaar aan het idee. "Ongeveer drie jaar geleden kwam ik met het idee voor dit project, samen met mijn vriend @ian__felton. Ik heb iemand gevonden die een sample voor me kon maken. Hilarisch project!", schreef de ontwerper toen op Instagram. 

Lees ook: De 5 beste oplossingen voor ondertietzweet

Viral

In 2018 ging het beeld van de drijvende doodskist viral, maar was de zomergadget nog niet te koop. Met crowdfunding is het Andrew gelukt om zijn creatie op grote schaal te produceren. Op de website pompompfloats.com shop je de opblaasbare doodskist in het roze of zwart voor 75 dollar (omgerekend 63,35 euro). 

Lees ook: Huh: je bikini ondersteboven dragen is de nieuwste bizarre bikinitrend