Fashion
Fashion

Liever te dik in een kist... Ga levensmoe op vakantie met dit raarste luchtbed ooit

Voor iedereen die deze zomer letterlijk sterft van de hitte is dit vreemde luchtbed op zijn lijf geschreven. Hoe het idee precies tot stand is gekomen begrijpen we niet helemaal, om nog maar te zwijgen over het geloof in verkoopcijfers. Toch is iemand zo gek geweest om het te produceren: een knalroze luchtbed in de vorm van een doodskist. Compleet met deksel en al, zodat je je dood rustig tegemoet kunt drijven. Wie biedt?

Lees ook: De 5 beste oplossingen voor ondertietzweet

Drijvende doodskist

Het griezelige idee komt van de Canadese ontwerper Andrew Greenbaum, die recentelijk een foto postte van zijn nieuwste creatie. Hij en zijn vriend Ian Felton werken al ruim drie jaar aan het idee. "Ongeveer drie jaar geleden kwam ik met het idee voor dit project, samen met mijn vriend @ian__felton. Ik heb iemand gevonden die een sample voor me kon maken. Hilarisch project!", schrijft de ontwerper op Instagram. 

Rijke papa please

Voordat je nu dolenthousiast het wereldwijdeweb raadpleegt: hold your horses. Het merkwaardige luchtbed is nog niet te koop. En naar eigen zeggen kostte het Greenbaum een flinke duit: "Om eerlijk te zijn komen we 15000 dollar te kort om de verkoop te starten. Dus laat ons weten of een kickstarter je een goed idee lijkt of een rijke papa hebt die wil investeren. Suggesties zijn zeker welkom!", aldus de Canadees. 

Of er echt markt is voor een knalroze drijvende doodskist? Het zal ons benieuwen. 

Lees ook: Huh: je bikini ondersteboven dragen is de nieuwste bizarre bikinitrend