Aldi verkoopt nu een spotgoedkope pizza-oven voor in je achtertuin

Eten door Roos

De Aldi staat bekend om zijn ludieke acties voor een spotprijsje. Waar we eerst de kruidnootjesvlaai en het anti-muggenkussen voorbij zagen komen, komt de supermarktgigant nu met iets nieuws op de proppen: namelijk een heuse pizza-oven voor in je achtertuin. Laat die inner pizzabakker maar shinen! 

Lees ook: Hebben! Met dit apparaat van de Lidl kun je zelf sheet masks maken

Pizza pizza pizza

Je weet wat dat betekent: pizza all day everyday! De oven schittert voor €89,99 al op jouw gazonnetje. Want zeg nu zelf, elke dag je eigen pizza klaarmaken á la Romeo in Italië is toch een droom die uitkomt? 

Als de kers op de taart komt Aldi ook met een professionele pizzaschep van aluminium met houten handvat. Voor maar €14,99 jongleer jij met je quattro stagioni, capriccioza of een simpele margharita. Als een echte pizzabakker schuif je die pizza's zo de oven in. Wedden dat je de show steelt tijdens de jaarlijkse familie barbecue? 

Vanaf 3 juli te koop

De pizza-oven is vanaf 3 juli (morgen!) te koop bij Aldi. Wees er snel bij, want je bent waarschijnlijk niet de enige die staat te trappelen om de culinaire Italiaanse pizzabakker uit te hangen. 

Lees ook: YES! Ook Blokker verkoopt een megabetaalbare jacuzzi

Beeld: Aldi