Avocado's rond de klok eten bij The Avocado Show Boutique

Eten door Laura

Een dag geen avocado's gegeten, is een dag niet geleefd. Als dit jouw levensmotto is, dan val je bij The Avocado Show met je neus in de boter. Alles draait hier om het groene goud, maar dan ook al-les. Van de broodjes tot de smoothies. Naast het restaurant in de Amsterdamse Pijp, heeft het keten tegenwoordig een 'boetiek' in Oud-Zuid waar je ook 's avonds terecht kunt voor je avocado-fix.

avocado show boutique

In or out

The Avocado Show in de Pijp sluit haar deuren om 17:00, maar bij de Boutique kun je tot 21:00 terecht. Je kunt dus niet alleen voor een ontbijtje of lunch aanschuiven, maar je dagelijkse avo-craving kun je ook stillen tijdens het avondeten. Wie in de buurt van de Boutique woont of werkt, kan ook de vruchten plukken van de afhaalservice. Daarbij kun je alle gerechten laten thuisbezorgen via Deliveroo en Ubereats.

The Avocado Show Boutique is vooral gericht op afhalen en bestellen, maar het voordeel is dat het binnen heel rustig is. Waar er in de Pijp een rij buiten het restaurant staat, konden wij hier gemakkelijk aanschuiven op een zondagavond. En wel op het meest knusse plekje: het roze hoekbankje met uitzicht op de gezellige straat en op de prachtige plantenmuur. Op een warme nazomerdag kun je ook buiten neerstrijken voor een hapje en drankje.

avocado show boutique

avocado show boutique
Menu rond de klok

Er liggen geen menukaarten op de tafeltjes, maar je bestelt aan de bar. Als je gekozen hebt, krijg je een beeper mee die afgaat als je bestelling klaar is. Het menu van de Boutique is ietsje anders van in het restaurant. Er zijn bijvoorbeeld geen pannenkoeken en cocktails, maar wel gevulde zoete aardappelen, salades en nacho's.

Wij gingen voor pokébowl salvocado en de nacho mountain met een smoothie on the side. Bij je pokébowl kun je kiezen voor een mango mayo of een wasabi mayo. En hoewel de nacho mountain niet heel fotogeniek is (zie hieronder), is het dankzij de superverse quac en stukjes kip wel één van de lekkerste die ik ooit heb gehad. 

avocado show boutique

avocado show boutique

Locatie

The Avocado Show Boutique ligt vlakbij het Vondelpark in de sfeervolle buurt Oud-Zuid in Amsterdam. De tram stopt pal voor de deur dus ook als je van buiten de stad komt, is het een ideale stek om te bereiken met het openbaar vervoer.

The Avocado Show Boutique

Willemsparkweg 152-H, Amsterdam

Lees ook: Cravings: hoe komt het dat je meer (en vettiger) eet als je moe bent?