Droombaan: Professionele pizza-tester gezocht 

Eten door Laura

Dacht je dat dat je perfecte baan niet bestond? Think again! Een pizzeria in het Engelse plaatsje Bath heeft deze functie namelijk momenteel openstaan. Zij zoeken naar een heuse pizza-tester. Ja-ha! En je krijgt er nog voor betaald ook.

pizza tester

Pizza connaisseur

De vacature bij Bath Pizza Co. voor ‘pizza taster’ klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Gelukkig is het echt waar. Op hun website schrijven ze dat ze een tester zoeken om hun nieuwe menu te testen. De ideale kandidaat is een ervaren pizza ‘connaisseur’ en heeft een voorliefde voor de houtoven-smaak.

De baan is helaas niet fulltime. Misschien maar beter, dat zou alleen maar heel ongezond worden. Het gaat om een parttime functie van twee uur per week. Het salaris is “competitief met serieuze pizza voordelen”, waarmee waarschijnlijk bedoeld wordt dat je elke dag gratis pizza’s mag eten.

Vlucht vergoed

Denk je nu “Ja daaag, dat is veel te ver.” De pizzeria schrijft dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt. Voor de perfecte kandidaat zouden ze de reiskosten willen betalen: inclusief vlucht…

Dus ben je dol op pizza? Ze zeggen altijd dat je van je hobby je werk moet maken dus wat houdt je tegen?! Volg je dromen… en je neus.

Lees ook: Met dit trucje is jouw McDonald’s menu altijd op z’n lekkerst