Dirty talk ongemakkelijk? 7 tips van een expert

Liefde door Laura

Hoe hitsig het er op het witte doek uit kan zien, hoe onhandig en ongemakkelijk het in real life voelt. Niet iedereen heeft een veilloos gevoel welke vunzige praatjes hot or not zijn. Gelukkig is dirty talk iets waar je beter in kunt worden. Sexpert Tami Rose leert je de fijne kneepjes van het vak.

dirty talk

Lees ook: Binnen no-time een orgasme? Het CAT-standje gaat je daarbij helpen - VRIJ-dag

Take it slow-ow

"Je wilt niet meteen te hard van stapel lopen en te beeldend zijn. Dan zou het lijken alsof je voorspel overslaat. Laat het op een natuurlijke manier opbouwen. Tast af door te beginnen met zinnen als 'dat voelt geweldig' en 'dat vind ik lekker'. Dit zijn goede ijsbrekers om mee te beginnen."

via GIPHY

Praat over

Je weet wat ze zeggen: communicatie is key. Op relatiegebied geldt dat zowel binnen als buiten de slaapkamer. "Als je onzeker of nerveus bent over dirty talk, ga dan eerst buiten de lakens het gesprek aan met je partner. Het is een mooie kans om elkaar te vertellen wat jullie fijn vinden en wat niet. Het is namelijk verstandig om grenzen te stellen. Zelfs als je al een tijdje bij elkaar bent en je weet waar je partner van houdt."

De juiste woorden

"Niemand wil de woorden vulva of namen van andere genitaliën in de slaapkamer horen, het is een directe turn off. Vermijd alle biologische termen. Je wilt voorkomen dat het voelt als een doktersafspraak, tenzij je een rollenspel speelt natuurlijk. Er is geen exact script dat werkt voor ieder stel, maar er zijn wel templates die je kunt gebruiken. Zoals: 'ik wil je in me'. 'vind je het lekker hoe ik...', 'ik ga ... met je doen' en 'ik vind het heerlijk als je...'. Het enige wat je hoeft te doen is de lege plekken invullen en de rest volgt vanzelf."

Be confident!

"In lachen uitbarsten omdat je je ongemakkelijk voelt, kan een moodkiller zijn voor jullie. Wees liever assertief, want zelfverzekerdheid is een grote turn on. Ben je een beetje verlegen? Fluister dan wat dingen in zijn oor, dat kan net zo effectief zijn."

via GIPHY

Verras de ander

"Een film skip je ook niet naar de laatste twee seconden. De beste onderdeel is de spanning en de actie tijdens de opbouw. Gebruik de kracht van verwachtingen. Van zinnen zoals 'Ik heb een verrassing voor je vanavond' zul je hun hoofd op hol doen slaan." 

Stuur een berichtje

"Als je je nog niet op je gemak voelt, is whatsappen een goed begin. Je hebt tijd om over je reactie na te denken en je kunt de blosjes op je wangen verbergen. Een ondeugend berichtje ontvangen kan opwindend zijn, zolang het goed is uitgevoerd. Gooi een gewaagde emoji of schuine grap in het gesprek om af te tasten."

Sexophone

"Telefoonseks met je partner terwijl je masturbeert kan een heel nieuwe dimensie geven aan je seksleven. Om je genot te vergroten, kun je zelfs een sekstoy gebruiken om alles wat je partner zegt na te bootsen. Dit is vooral heel handig voor lange afstandsrelaties."

via GIPHY

Lees ook: Verrassend: Dit vinden we het aantrekkelijkste lichaamsdeel van een man

Bron: Metro