5 fijne seksstandjes als hij flink geschapen is

Liefde door Annelot

Heeft jouw sekspartner maatje X(XXX?)L? Dan is de kans groot dat je moeite hebt om van een vrijpartij te genieten zonder gewond te raken. Het is sowieso handig om niet te zuinig met het glijmiddel te zijn én ook het voorspel niet over te slaan. Ook voorzichtig vrijen raden we aan als je met je eigen ‘Mr. Big’ tussen de lakens ligt. Dit zijn de beste seksstandjes voor mannen met een maatje meer.

1. Cowgirl

Bij de cowgirl zit jij bovenop, waardoor je zelf kunt bepalen hoe diep hij gaat. Voor wat extra ondersteuning kan hij zijn knieën optrekken zodat jij daar op kunt leunen (en even op adem komen). Draai je daarna eventueel nog om zodat je in de reversed cowgirl zit. Heeft hij ook een lekker uitzicht op jouw derrière.

2. Beiden op de rug

Als je sekspartner op zijn rug ligt en jij daar boven op, ook op je rug, heb je een geschikt standje voor mannen met een grote penis. Zorg dat hij niet te hard stoot, want dan kan het alsnog pijn doen.

3. Doggy style met gebolde rug

Dit standje is eigenlijk niet erg geschikt voor seks met een groot geschapen kerel, maar er is een uitzondering: als jij je rug namelijk bolt in plaats van holt, zal hij minder diep bij je naam binnen kunnen. Als je dit standje wel kunt waarderen, is dit dus nog een optie!

4. De draaitol

Bij dit standje zit hij op de rand van het bed of op een stoel en steunt met zijn armen naar achter. Jij zit op hem, met je rug naar hem toe. Als hij in je zit, maak je draaiende bewegingen met je heupen. Laat hem niet stoten, maar houd zelf de controle, zodat hij niet te diep gaat.

Lees ook: VRIJ-dag: Waarom je moet masturberen tijdens je menstruatie