Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Wat te doen met al die foto’s op je telefoon? Breng ze tot leven met de HP Sprocket Plus

Reageer 0

Klik, klik, klik. Foto’s maken was nog nooit zo eenvoudig als tegenwoordig. Met je smartphone reis je eenvoudig de wereld over en je maakt oneindig veel foto’s van alle mooie momenten die je meemaakt. Maar wat doe je met al die foto’s die maar op je telefoon blijven staan? Nou, simpel. Die print je uit met de HP Sprocket Plus, die je handig overal mee naartoe kunt nemen. 

Eenvoudig printen

De vriendinnen van Maan, winnares van The Voice of Holland, besloten om haar in samenwerking met HP te verrassen met een reisje naar Kroatië. Daar legden ze hun mooiste herinneringen vast met hun smartphone en brachten deze op een persoonlijke manier weer tot leven met de HP Sprocket Plus. Hiermee kun je super simpel de mooiste foto's op je telefoon in een handomdraai uitprinten. Waar ook ter wereld. En zeg nou zelf, het apparaatje alleen al is een lust voor het oog.

HP Sprocket Plus

Genietmomentjes 

“Waar de wereld niet bij stilstaat, is dat jouw leven draait om herinneringen maken voor anderen”, vertelt een vriendin van Maan in de video, terwijl je ziet dat Maan met haar fans op de foto gaat. "Nu is het tijd voor jouw momenten.” Vervolgens gaan de meiden roadtrippen door Kroatië. Daar maken ze de mooiste herinneringen en printen deze direct uit met de HP Sprocket Plus. Genietmomentjes tot leven brengen was nog nooit zo eenvoudig. De foto’s worden geprint op 5,8 x 8,6 cm formaat, wat iets groter is dan de foto's met de kleinere HP Sprocket.

Bij het zien van de zomerse video gaat het gegarandeerd bij je kriebelen. “Op naar meer momentjes samen. #reinventmemories.” Met wie zou jij meer momentjes willen maken? 

Lees ook: Ook honderden foto’s op je telefoon? Claartje Rose maakt met de HP Sprocket elke foto speciaal

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen