Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Ook honderden foto’s op je telefoon? Claartje Rose maakt met de HP Sprocket elke foto speciaal

Onze telefoon: bijna 24/7 lezen we artikelen, communiceren we en... maken we foto's. Heel. Veel. Foto's. Een persoon die dit als geen ander weet is de bloedmooie blogger Claartje Rose. Leuk natuurlijk, al die honderden foto's op je telefoon, maar wat doe je er uiteindelijk mee?

Tastbaar

“Iedereen bewaart zijn foto’s tegenwoordig op een smartphone, maar we doen er verder helemaal niets meer mee en dat is zó zonde.” In haar nieuwe video, die ze zojuist gepost heeft, legt ze uit waarom. “Alle mooie herinneringen met mijn moeder zijn niet tastbaar.” Precies daarom vertelt ze haar oplossing hiervoor, die wij meteen op onze wishlist kunnen zetten: de HP Sprocket. Een zakformaat fotoprinter waarmee je foto’s van je telefoon direct kunt printen. Dat klinkt toch ideaal? Onderstaande video maakte Claartje als ode voor haar moeder, en hierin zie je precies waarom zo'n HP Sprocket perfect is om je herinneringen tastbaar te maken.

Printen

Met de komst van dit apparaat kunnen we dus veel intenser genieten van onze herinneringen. Een ander pluspunt is dat je de foto’s heel gemakkelijk print, namelijk via een bluetoothverbinding met je smartphone. Ze worden uiteindelijk afgedrukt op 5 x 7,6 cm formaat (wat je kunt vergelijken met polaroid). Ook kun je via de HP Sprocket app de foto een persoonlijke touch geven. 

Wij zijn fan. Nu nog even de kerstman lief aankijken.