Barbie tegen ex Michael: 'Jij bent medeplichtig aan mijn zelfmoordpoging'

Celebs door Laura

In een lang, emotioneel bericht heeft Samantha de Jong haar gal gespuwd over haar ex Michael. De voormalig reality-ster, beter bekend als Barbie, heeft een heftig jaar achter de rug en dat is mede te wijten aan haar ex-man en vader van haar twee kindjes.

barbie

Lees ook: 3FM-dj Rámon onder vuur nadat hij lichaam blogger Serena Verbon 'goor' noemt

Slechte vader

"Boefjes jullie zijn snel weer bij mij. Niks of niemand die jullie ooit van me afpakt, want wie het laatst lacht, lacht het best", schreef ze bij de inmiddels verwijderde foto. Dan richt ze zich snel tot Michael: "zelf de perfecte papa uithangen die ten eerste bij een motorclub zit en meer vijanden heeft dan je maar kan bedenken. Michael van der Plas perst mensen af, plus die oplichter is ook niet vies van drank en drugs en keek nooit naar de kinderen om."

De twee kinderen van Barbie zijn uit elkaar gehaald, haar zoontje woont momenteel bij zijn vader in Spanje. De reden daarvan is Naomi, de nieuwe liefde van Michael, aldus Barbie: "Denken jullie nou echt dat Michael ook de kids had genomen als die nagemaakte Naomi niet in beeld was geweest? Nou, NEE! Welke vader haalt broer en zus uit elkaar? Te ziek voor woorden omdat hij geen kind met Naomi wil, proberen ze het met mijn vlees en bloed: Milano. Nou Michaeltje: een ding vriend… gaat je nooit lukken. Jij krijgt karma voor wat je mij allemaal heb aangedaan en er zijn 1000 mensen die mijn verhaal bevestigen hoe jij werkelijk bent. Viezerik.”

 

♥️♥️♥️

Een bericht gedeeld door Samantha de Jong (@samanthaenfriends) op

Zelfmoordpoging

Barbie's tirade gaat nog verder. Ze vindt dat Michael ook een rol heeft gespeeld in de poging tot zelfmoord die ze begin dit jaar deed. "De zelfmoordpoging die ik gedaan heb, daar ben jij medeplichtig aan en dan heb ik het niet eens over de mishandelingen: dat je me geslagen hebt voor de ogen van de kinderen. Lieve mensen: Michael doet zich zo anders voor dan dat hij werkelijk is en nu ineens spelen ze de geweldige."

Reactie van Michael

De Instagram-post is in korte tijd weer verwijderd, maar de 'boodschap' heeft Michael wel bereikt. Tegen RTL Boulevard geeft hij een reactie op de beschuldigingen van zijn ex-vrouw. "Ze moet toch iemand de schuld geven van haar eigen daden. Eerst Jake, toen RTL en nu ben ik het. Tuurlijk hebben wij ruzie gehad, heel Nederland heeft mee kunnen genieten. Maar ik heb haar nooit geslagen." Volgens hem is het onzin dat hij zou hebben meegedragen aan haar zelfmoordpoging: "Ik was al een jaar van haar af. Heb ik dan bijgedragen aan haar zelfmoordactie? Ik was in Spanje."

Lees ook: Man in 'Mr. Frank Visser' shockeert kijkers met schofterige opmerking naar man in rolstoel

Beeld: Brunopress