Ein-de-lijk: Mariah Carey komt met haar kerstshow naar Nederland

Celebs door Michelle Habets

Hoewel de zomer nog moet beginnen, kunnen wij niet wachten op Kerst. De gezelligheid, cadeaus, het eten en de swingende kerstliedjes. Ben jij ook zo'n fan van kerstmuziek? Dan hebben we goed nieuws voor je, want in december kun je samen met Mariah Carey alle kerstklassiekers meezingen. Yes!

Mariah Carey naar Nederland

Lees ook: Zoontje Roxeanne Hazes heeft 'extreem zoenbare lippen'

Amsterdam

Op 13 december staat de zangeres van de populaire kersthit 'All I Want For Christmas' in de Ziggo Dome in Amsterdam. Vorig jaar tourde de wereldster al naar Parijs, Manchester, Londen, Las Vegas en New York om voor een groot publiek kerstliedjes te zingen. Gelukkig voor de Nederlandse fans komt ze dit jaar naar onze hoofdstad. Daarnaast zal ze ook een bezoekje brengen aan België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen en Zweden. 

Kaartverkoop

Haar bekendste nummer is een echte klassieker tijdens het kerstfeest en daarom is het niet zo gek dat het lied ieder jaar rond de Kerst in de top 5 te vinden is. Wil jij ook meeblèren met Mariah Carey in de Ziggo Dome? Zorg er dan voor dat je vrijdag 8 juni om 10 uur achter je computer zit, want dan start de kaartverkoop. 

Lees ook: Fans maken zich grote zorgen om 'zieke' Johnny Depp

Beeld: Brunopress