Meghan Markle zorgt voor een nieuwe make-uptrend

Make-up door Michelle Habets

Sinds Meghan Markle het ja-woord heeft gegeven aan prins Harry, is ze populairder dan ooit tevoren. Alles wat de oud-actrice aanraakt, verandert in goud. Niet alleen de kleding die ze draagt, is in no time uitverkocht... ook haar make-up blijft niet onopgemerkt door fans over de hele wereld. The Duchess of Sussex heeft met de make-uplook op haar grote dag voor een nieuwe trend gezorgd. 

Meghan Markle nieuwe make-up trend

Lees ook: Ein-de-lijk: Mariah Carey komt met haar kerstshow naar Nederland

Less is more

Sinds Meghan verloofd is met Harry draagt ze minder-dekkende foundation, omdat dit beter past bij haar royal status. Ook tijdens de royal wedding had Meghan maar een vleugje foundation op, waardoor we haar sproetjes konden bewonderen.

Meghan zelf is fan van deze look, in een interview zei ze ooit: "een gezicht zonder sproetjes is als een nacht zonder sterren'. In de serie Suits zijn de vlekjes niet te zien, want toen zat er - zoals van een Hollywood-actrice verwacht wordt - een flink laag make-up op haar gezicht.

Zoek de verschillen:

 

#meghanmarkle #smile #happy #royal #royalwedding #wedding #duchess #duchessofsussex

Een bericht gedeeld door Meghan and Hanry (@theduchess_ofsussex) op

Tattoo

Sproetjes behoren tot één van de zeven schoonheden en zijn daarom altijd al populair geweest, maar sinds het huwelijk van Meghan en Harry heeft het zijn hoogtepunt bereikt volgens RTL Boulevard. Natuurlijke sproetjes wordens steeds meer getoond door beautybloggers en celebrities. En wie de bruine vlekjes niet van zichzelf heeft, kan ze tekenen met make-up. Sommigen willen long lasting sproetjes en laten ze zelfs tatoeëren. Zo'n subtiele gezichtstatoeage blijft voor drie jaar zitten en daarna zijn ze weer verdwenen. Wie durft? 

Lees ook: Door Meghan Markle is dít veranderd binnen de Britse koninklijke familie

Beeld: Brunopress

Bron: RTL Boulevard