De mooiste kleuren van Color Riche!

Make-up door Sabine

Als iets mooi is, is dat wel mooi gestifte lippen. We voelen ons meteen een stuk vrouwelijker en verzorgder door alleen maar onze lippen van een kleurtje te voorzien. Color Riche snapt dit helemaal en komt met deze fantastische kleuren!

De zomer komt er weer aan en dat betekent festivals en feestjes. We mogen ons weer uitdossen en dat doen we dan ook graag. Gehuld in shorts, croptops of leuke hemdjes lopen we over het festivalterrein. Maar je outfit is natuurlijk pas compleet met een mooi make-upje! Van Color Riche van L'Oréal Paris bijvoorbeeld.

 Color Riche palettes
L’Oréal Paris’ Color riche heeft twee verschillende palettes met de mooiste kleurtjes. Hoewel sommigen een voorkeur hebben voor het klassieke stiftje, heeft een palette ook zeker z’n voordelen! Zo zitten er in een palette meer kleurtjes, hierdoor kun je lekker variëren en je kunt de kleuren zelfs mengen! Ook kun je je lippen veel netter inkleuren met het fijne kwastje dat erbij zit. Twee vliegen in één klap!

Color Riche Lip Palette 01 Nude
Deze fijne kleuren uit de Nude collectie zijn elke dag wel te dragen. Wanneer je niet voor een knalkleur wilt gaan, maar je lippen toch een extra touch wilt geven, is deze palet je nieuwe beste vriend!  

 

 Color Riche Lip Palette 02 Rouge
Wil je voor spetterende rode lippen gaan? Dan zit hier vast een kleurtje tussen voor jou! Rode lippen mogen gezien worden en daar zorgen zeker kleuren absoluut voor!

 

 


 

 

 

Welk kleurtje zou jij wel graag op je lippen willen smeren?