WIN: Professionele fotoshoot t.w.v. ? 84!

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Een speels kiekje van je kinderen of een shoot met je beste vriendinnen: als er iets waardevol is dan zijn dat foto?s! En échte mooie plaatjes laat je natuurlijk maken bij een professional. Win nu een shoot t.w.v. ? 84!

Waarschijnlijk herken je het wel: je wilt je kale muur opvrolijken door er een mooie foto aan op te hangen van jou en je lief, je kids of met heel je vriendinnengroep. Maar na hevig zoeken naar de juiste foto word je behoorlijk teleurgesteld: terwijl je zoontje lief in de camera lacht, kijkt je dochter net achterom en het liefdeskiekje met je vriend is overbelicht.

 

Bij de leukste fotostudio in V&D hoef jij je daar geen zorgen over te maken. De speciaal opgeleide fotografen schieten prachtige plaatjes van je kinderen, het hele gezin, van jou en je partner of van andere dierbaren. Ook kun je ervoor kiezen om de foto?s niet in kleur, maar in zwart/wit af te laten drukken. Zo past het altijd bij jouw interieur!

Op zoek naar een verjaardagspresentje voor een vriendin? Je kunt haar natuurlijk blij maken met bruisballen of een boekenbon, maar veel leuker zijn persoonlijke foto?s! Laat haar - samen met vriendinnen of haar gezin - mooi op de foto zetten en je hebt een cadeau van blijvende waarde!  

Ze.nl mag 5x een professionele fotoshoot t.w.v. ?10 + drie 20X30 foto's t.w.v. ?74 weggeven bij de leukste fotostudio in V&D! Om kans te maken moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 19 december.