Lifestyle / Celebs
Celebs

Ein-de-lijk: Mariah Carey komt met haar kerstshow naar Nederland

Reageer1 0

Hoewel de zomer nog moet beginnen, kunnen wij niet wachten op Kerst. De gezelligheid, cadeaus, het eten en de swingende kerstliedjes. Ben jij ook zo'n fan van kerstmuziek? Dan hebben we goed nieuws voor je, want in december kun je samen met Mariah Carey alle kerstklassiekers meezingen. Yes!

Mariah Carey naar Nederland

Lees ook: Zoontje Roxeanne Hazes heeft 'extreem zoenbare lippen'

Amsterdam

Op 13 december staat de zangeres van de populaire kersthit 'All I Want For Christmas' in de Ziggo Dome in Amsterdam. Vorig jaar tourde de wereldster al naar Parijs, Manchester, Londen, Las Vegas en New York om voor een groot publiek kerstliedjes te zingen. Gelukkig voor de Nederlandse fans komt ze dit jaar naar onze hoofdstad. Daarnaast zal ze ook een bezoekje brengen aan België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen en Zweden. 

Kaartverkoop

Haar bekendste nummer is een echte klassieker tijdens het kerstfeest en daarom is het niet zo gek dat het lied ieder jaar rond de Kerst in de top 5 te vinden is. Wil jij ook meeblèren met Mariah Carey in de Ziggo Dome? Zorg er dan voor dat je vrijdag 8 juni om 10 uur achter je computer zit, want dan start de kaartverkoop. 

Lees ook: Fans maken zich grote zorgen om 'zieke' Johnny Depp

Beeld: Brunopress

Reageer1 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Dionne Kate

    Ik wil gewoon een snel advies geven aan iemand die moeite heeft in zijn of haar relatie om contact op te nemen met Dr.Agbazara, omdat hij de enige is die in staat is om gebroken relaties of gebroken huwelijken binnen een tijdslimiet van 48 uur terug te brengen. met zijn spirituele krachten. U kunt contact opnemen met Dr.Agbazara door hem via zijn e-mail te schrijven op ( agbazara@gmail. com ) OF te bellen / WhatsApp hem op +234 810 410 2662, in elke situatie van het leven waarin u uzelf vindt.

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen