Door Meghan Markle is dít veranderd binnen de Britse koninklijke familie

Celebs door Michelle Habets

Dat Meghan Markle niet altijd de ideale royal schoondochter lijkt te zijn, was al bekend. De Dutchess of Sussex heeft al meerdere tradities verbroken en samen met manlief prins Harry lapt zij de meeste regels aan de laars. Zo wilde ze geen getuige op haar bruiloft en deelde een handtekening uit aan een fan, terwijl dit voor leden van de koninklijke familie uit den boze is. Ook ditmaal lijkt Meghan iets te hebben veranderd binnen het Britse koningshuis, maar dan positief...

Meghan Markle

Lees ook: Oh no: 'Huwelijksreis van Meghan en Harry is te gevaarlijk'

Band met Charles

De laatste jaren konden prins William en Harry het allebei niet zo goed vinden met hun vader. De reden? Prins Charles was veel afwezig tijdens de jeugd van zijn zoons en dat nemen ze hem kwalijk. Helaas waren dit geen kleine discussies, want de Daily Mail schrijft dat William 'zijn stem vaak verheft tegenover zijn vader'. Heftig! 

Goed woordje

Gelukkig lijken deze ruzies nu verleden tijd na de komst van Meghan Markle, want zij kan het wél goed met haar schoonvader vinden. De Duchess of Sussex zou met Harry hebben gesproken over de ruzie en haar man erop hebben gewezen dat hij zijn vader meer moet waarderen. Ook zou ze er volgens Daily Mail op hebben aangedrongen de band tussen vader en zonen te verbeteren.

Geliefde schoondochter

Daarbij schijnt Prins Charles Meghan veel leuker te vinden dan alle voorgaande vriendinnetjes van Harry. Ook scoort zij extra pluspunten bij hem vanwege hun gezamenlijke interesse voor het Britse koningshuis. Harry is natuurlijk in zijn nopjes dat Meghan en zijn vader het goed met elkaar kunnen vinden en zelfs prins William lijkt een beetje te ontdooien. 

Goed bezig, Meghan!

Lees ook: Oh, dear! Prins Harry komt naar Nederland deze zomer

Beeld: Brunopress