Deborah: 'Tim wilde me terug' - Temptation Island

Media door Laura

Van 'No girls allowed unless Deborah Leemans' tot 'Over 40 jaar kijk ik met Cherish terug naar Temptation Island', Tim weet niet wat-ie wil. Zoals verleidster Cherish al vermoedde: na Temptation kroop Tim gewoon weer terug naar 'zijn oude meisje'. Deborah onthult nieuwe, bizarre details over haar relatie met Tim in een interview.

tim deborah temptation island 2018

Lees ook: Temptations Joshua kampt met verlatingsangst: 'Ik heb nachtmerries dat mijn vriendin vreemdgaat'

Verleden tijd

"Die jongen is compleet verleden tijd voor mij. Weet je, tijdens de vlucht van Thailand naar huis heb ik grote schoonmaak gehouden in m’n sociale media. Alle foto’s van ons samen heb ik zonder pardon gewist, zodat ik thuis met een schone lei kon herbeginnen. Dat luchtte echt op", vertelde Deborah tegen Belgisch blad Dag Allemaal.

Tim heeft wel geprobeerd om de liefde met Deborah weer op te rakelen. "Kort na Temptation stuurde hij me een sms. Hij zei dat hij spijt had en mij terugwilde." Gelukkig is Deborah niet koekeroend en wees ze hem resoluut af. "'Is het omdat Cherish je niet meer wil?' stuurde ik hem terug. Als hij me ziet als tweede keus of als een soort veilige haven waar hij naar terug kan keren als hij zin heeft, dan heeft hij pech. Want ik weet nu maar al te goed wat ik zelf waard ben." You go, girl!

via GIPHY

Lees ook: Foto: Heeft Temptations Daniëlle een nieuwe liefde?

Reacties op straat

De veelbewogen relatie tussen Deborah en Tim houdt de gemoederen flink bezig. Dat merkt de deelneemster dagelijks. 'Weet je dat ik dagelijks op straat word aangesproken over Temptation Island? Gelukkig in positieve zin. Mensen spreken mij moed in door te zeggen dat ik beter af ben zónder die Tim. Of hij veel positieve reacties krijgt na z’n gedrag, zou me sterk verbazen.'

Uit elkaar voor Temptation

Wow: dit wisten we nog niet! Deborah en Tim waren drie maanden voordat ze meededen aan Temptation al uit elkaar. "Drie maanden voor de start van het programma besloten we er een punt achter te zetten. We zeiden zelfs onze flat op, en gingen terug thuiswonen. Toen we op het vliegtuig richting Thailand stapten, was het weer aan, maar we woonden niet opnieuw samen. Hij heeft me in die periode trouwens een flinke toer gelapt. Op een dag kwam ik thuis van m’n werk en was alles weg: de koelkast, onze wasmachine, de droogkast, onze hond die ik van Tim cadeau kreeg... Het enige wat Tim had laten staan was een grote zetel, die ik nadien nog heb moeten verkopen ook."

"Tim gedroeg zich echt onuitstaanbaar. Zelfs over een stomme friteuse maakte hij ruzie. ‘Dat toestel is voor de helft van mij, dus moet ik daar nog geld voor krijgen.’ En ik gaf hem dat nog ook, om nieuwe ruzies te vermijden."

Lees ook: Stop de persen: er zijn gelekte beelden van het laatste kampvuur van Temptation Island 2018

Vreemdgaan

Om hun relatie een nieuwe kans te geven wilde Tim per se meedoen aan Temptation. "Ik wist op voorhand dat Tim zou willen opvallen, maar dan eerder door naakt op een tafel te dansen, of zo. Zo is hij nu eenmaal. Maar vreemdgaan? Nee, dat had ik nooit verwacht. Eerlijk? Ik keek uit naar Temptation Island. Ik wilde Tim een nieuwe kans geven en vechten voor onze liefde. Niemand is perfect, maar wie weet kon hij zich wel herpakken." En we weten allemaal hoe dat is afgelopen...

De Timtation tattoo

Natuurlijk is Deborah de bizarre 'Timtation-tatoeage' van Tim niet ontgaan. "Zag je ook die twee kersen erbij, als verwijzing naar Cherish? Ik snap dat niet, hé. Hoe dom kan je zijn? En hoe respectloos is dat niet naar mij toe? Nog maar eens. In z’n hoofd is Tim bijlange geen dertig. Met moeite twintig, denk ik. Mentaal is hij nog een puber. Het komt erop neer dat die jongen zelden nadenkt voor hij iets doet. Die tattoo is daar een mooi voorbeeld van. Elk weldenkend mens beseft dat je zoiets niet doet. Met uitzondering van Tim."

 

Tim tim tim toch ... #timtation @timtation_tempa2018

Een bericht gedeeld door Temptation Island '18 🌴 (@temptationislandvideos) op

Nieuwe liefde

De Temptation-deelnemeemster heeft nog wel contact met Gino, maar van een nieuwe vlam kan ze niet spreken. "Gino steunt mij nog steeds. M’n hart luchten bij Gino deed deugd. Ook al was hij het beu om over Tim te praten, ik ben hem toch érg dankbaar voor alle steun. Maar om verliefd te worden was ik te gekwetst toen."

Ook verklapt Deborah dat ze berichtjes krijgt van Mike uit het Vlaamse televisieprogramma Blind Getrouwd. Toch heeft ze voorlopig even genoeg van de mannen. 

Update:

Tim heeft het volgende geschreven onder het interview met Deborah, dat Het Laatste Nieuws op Facebook deelde:

Lees ook: Gino uit Temptation Island 2018 vond déze deelneemster eigenlijk leuker dan Deborah

Beeld: RTL