Lifestyle / Celebs
Celebs

Foto's: De eerste beelden van de royal baby van Kate Middleton en prins William

Reageer 0

Prinses Charlotte en prins George hebben een broertje erbij! Maandag om 11:01 exact is de derde spruit van Kate Middleton en prins William ter wereld gekomen, dat werd begin van de middag bekend gemaakt. Zojuist hebben Kate en William hun kleine op de stoep voor de Lindo-vleugel van het St. Mary's ziekenhuis in Londen aan de internationale pers en duizenden fans getoond.

kate middleton babyfoto's

Lees ook: Aan deze bizarre regels moet de royal bevalling zich houden

De eerste beelden van de royal baby

Een stralende Kate en William liepen om 19:00 naar buiten met de royal baby in een maxi-cosi. De twee ouders hielden elkaars hand vast, wat heel uniek is voor het koninklijk stel. Voor de rest van het persmoment hield de Duchess de 'Prince of Cambridge' de kleine spruit vast.

Het gezinnetje van vijf zal vanavond thuis slapen, liet Kensington Palace weten via Twitter.

George en Charlotte ontmoeten broertje

Rond 17:00 vertrok prins William uit het ziekenhuis om prins George en prinses Charlotte op te halen. Even later keerde hij terug met twee dolblije, huppelende kindjes aan de hand. Charlotte zwaaide nog even naar de pers en de fans. Kensington Palace liet weten dat de Koninklijke Hoogheden (Kate en William, dus) iedereen wilden bedanken voor alle "warm wishes". 

 

Babynamen

De naam van de derde telg wordt nog bekend gemaakt. Ook bij de geboorte van George en Charlotte duurde het een paar dagen voordat de naam met het publiek werd gedeeld. Wat zal het worden? Henry, Charles, James of Phillip? We zullen het binnenkort weten...

Lees ook: Even koekeloeren: Roxeanne Hazes showt vol trots haar hoogzwangere babybuik in bikini

Beeld: Brunopress

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen