Lifestyle / De maatschappij
De maatschappij

Vrouw maakt statement in achtbaan en de foto gaat viral

Achtbaanritjes zijn niet voor iedereen weggelegd. De een geniet met volle teugen van het gevoel in z’n buik en de ander kan er simpelweg helemaal niets mee. En hoewel Jordan Alexander in de eerste categorie valt, liet haar man een laatste ritje in de Disneys Splash even aan zich voorbij gaan. En dát kon zijn vrouw niet bekoren... Nog één ritje dan

Jordan, Steven en hun baby waren bekaf na een hele dag ronddolen in pretpark Disney World. Toch wilde Jordan hun dag afsluiten met nog één ritje in de Splash. Steven zal het niet zitten en liet haar alleen gaan. En dát kon zijn vrouw niet bekoren zo te zien. 

Op de foto die tijdens het ritje gemaakt werd, maakt Jordan haar statement wel duidelijk. In tegenstelling tot levenslust, schort het haar in elk geval niet aan een flinke dosis humor! Haar man kon er ook wel om lachen en zette de foto online. Deze ging al snel viral en is inmiddels ruim twee miljoen keer bekeken. Er werd natuurlijk weer flink op los gephotoshopt. Vooral de laatste foto is hilarisch.

@Blackthorne519 refused to ride on Splash Mountain with his wife...

 

Bron: Grazia, Beeld: iStock