Lifestyle / Celebs
Celebs

BREAKING: Kate Middleton is bevallen en dit is het geworden

Reageer 0

Stop de persen! Zojuist is bekend gemaakt dat Kate Middleton is bevallen van haar derde kindje. Vanochtend werd ze naar het St. Mary’s ziekenhuis in Londen gebracht. En een paar uur later is de nieuwe royal al ter wereld gekomen. 

kate middleton bevallen

Jongen of meisje?

Het is beschuit met blauwe muisjes geworden voor het koninklijke echtpaar. Om 11:01 is het jongetje ter wereld gekomen. Moeder en kind maken het goed, laat Kensington Palace weten.

De naam

Over de naam van de derde telg van prins William en Kate Middleton werd maandenlang gespeculeerd. Wat de naam van de kleine spruit is, wordt later bekend gemaakt. Wat zal het worden? Henry, Charles, James of Phillip? We zullen het binnenkort weten.

De eerste babyfoto's

We kunnen een glimp opvangen van de baby wanneer Kate en William traditiegetrouw een persmomentje pakken op de stoep voor de Lindo-vleugel van het ziekenhuis. Dat zal waarschijnlijk later op de dag volgen.

Baby te gast bij huwelijk?

Prins Harry en zijn Meghan zullen zaterdag 19 mei in het huwelijksbootje stappen. Naar verwachting zal de vierweken oude royal baby er ook bij zijn. 

Lees ook: Te grappig dit: zo zullen de kinderen van Prins Harry en Meghan Markle er uitzien

Beeld: Brunopress

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen