Lifestyle / Reizen
Reizen

Gratis op vakantie? Belvilla zoekt een vakantietester

Is luieren in luxe jouw lust en je leven? Dan weten we de perfecte bijbaan voor jou. Touroperator Belvilla zoekt namelijk naar een professioneel vakantieganger. Inpakken en wegwezen maar!

vakantie testers

Lees ook: Iew! De meest vieze plek in een vliegtuig is dichterbij dan je denkt

Vakantiehuisjes testen

Deze week plaatste de organisatie een vacature online voor een vakantieganger. "Wil jij van vakantie jouw vak maken? Gaat je hart sneller kloppen bij het denken aan vakantie? Ben je avontuurlijk aangelegd? Wil je een doorlopend vakantiegevoel? En maak je graag verslag van je ervaringen? Als jij in gedachten al deze vragen met ‘JA!’ beantwoord hebt, dan heb jij misschien wel je droombaan als Belvilla vakantieganger gevonden!" luidt de vacaturetekst.

Bloggen

De functie houdt in dat je vakantiehuisjes en de omliggende activiteiten en accomodaties gaat testen. Het is de bedoeling dat je je ervaringen vastlegt door te bloggen of te vloggen. "Om toekomstige gasten van Belvilla goed inzicht te geven in verschillende bestemmingen, fijne vakantiehuizen en prachtige omgevingen maak jij een creatief verslag van je bezoek aan drie vakantiehuizen. Je deelt je ervaringen omtrent de huizen waar je verblijft, en neemt ons mee naar minder voor de hand liggende locaties en activiteiten in de buurt van deze huizen", aldus Belvilla.

Als vakantieganger ga je drie keer per jaar gratis op vakantie. Je krijgt er niet voor betaald, maar je krijgt wel korting op privéreizen via Belvilla.

Lijkt het jou wel wat? Je kunt tot 23 april solliciteren.

via GIPHY

Lees ook: Bali wel gezien? Deze eilanden zijn net zo mooi en minder toeristisch