Deze vrouw is de stem achter het 'Temptatioooon'-intro

Media door Laura

We fluisteren het al weken te pas en te onpas: ~Temptatiooooon~. Weet je eigenlijk wie deze nu al legendarische woorden heeft ingesproken? Nope, het was niet de Vlaamse presentatrice Annelies Coorevits.

temptation island

Lees ook: Cherish vertelt wat ze écht vindt van Tim: 'Het was een bloedzuiger'

Nightwatcher

VICE sprak met de enige echte stem achter het befaamde intro. Het was de 27-jarige Celine Vandenberghe. Ze werkte in 2016 achter de schermen als 'nightwatcher' bij het programma. Dat betekent dus dat ze alle deelnemers goed in de gaten moest houden en de spycamera's moest bedienen. 

Thumbtation

Het fluisterzinnetje was in eerste instantie door iemand anders ingesproken. "Na de opnames begon de montage van de afleveringen. Ik werd opgebeld met de vraag of ik even wilde langskomen om een zinnetje op een zwoele manier in te spreken", vertelt ze tegen VICE. "Iemand was mij al voor geweest, maar de dame in kwestie had per ongeluk “thumbtation” gezegd, waardoor ze snel iemand anders nodig hadden om het nog eens over te doen. Een godsgeschenk, want dankzij haar fout werd die avond de basis gelegd voor mijn volledige identiteitsvorming. Ik moffelde mijn West-Vlaamse tongval weg en articuleerde zo kreunend mogelijk 'temptatioooooon'."

Ook deelt Celine hoe het was om te werken bij het productieteam van zo'n verleidelijk programma. Terwijl de deelnemers feesten, moest zij keihard werken. "Wij gewone stervelingen, a.k.a. het productieteam, werkten op dat eiland keiharde, lange uren. Pas op de allerlaatste dag organiseerden we een ‘zonsopgangfeestje’ waar alle opgekropte adrenaline, drama en frustraties vrijkwamen."

Lees ook: Guess what: Jeremy van Temptation Island 2018 is heel anders met drank op...

Beeld: RTL