Lifestyle / Media
Media

Deze nieuwe thrillerserie wordt jouw volgende Netflix-verslaving

Ben jij fan van series waarbij je op het puntje van de bank gaat zitten, maar kun je al tijden geen leuke thrillerserie vinden? Lucky you, want je gebeden zijn door Netflix verhoord. Binnenkort verschijnt er namelijk een nieuwe serie die geheel in het teken van een moordmysterie staat.

the alienist

Lees ook: Hilarisch: Arjen Lubach maakt Tweede Paasdag-rap met Famke Louise

Ritualistische moordenaar 

De nieuwe serie The Alienist speelt zich af in 1896 in de bruisende stad New York. Het verhaal gaat over Laszlo Kreizler, een psycholoog die geesteszieke patiënten probeert te genezen. Hij krijgt de taak om een ritualistische moordenaar te pakken te krijgen. De gruwelijke misdadiger heeft het op jonge jongens gemunt. Laszlo krijgt tijdens de klopjacht hulp van een illustrator van de plaatselijke krant en van een ambitieuze secretaresse, die de ambitie heeft om de eerste vrouwelijke politiedetectieve te worden. 

Boekenwurm

Voor echte boekenwurmen zal de verhaallijn misschien bekend in de oren klinken en dat is ook niet zo gek. De serie is namelijk gebasseerd op het award-winnende boek van Caleb Carr. Hou je niet van lezen, maar trekt het verhaallijn je wel? Dan moet je nog even volhouden. Het eerst seizoen van deze spannende serie is vanaf 19 april te zien. Tenminste, als je durft..

Lees ook: Cherish vertelt wat ze écht vindt van Tim: 'Het was een bloedzuiger' - Temptation Island

Beeld: Netflix