Lifestyle / Celebs
Celebs

Binnenkort trouwen? De trouwjurk van Barbie staat te koop

Stap jij toevallig binnenkort in het huwelijksbootje en moet je een flink decolleté kwijt? Dan heb je geluk! De trouwjurk van Samantha de Jong, oftewel Barbie, wordt aangeboden op Marktplaats. Het is de opvallende jurk met roze afwerking die de Haagse realityster droeg tijdens haar bruiloft in 2013. Toen gaf ze haar ja-woord aan haar inmiddels ex-man Michael van der Plas. 

Trouwjurk te koop barbie

'Tamara'

De jurk wordt door ene Tamara aangeboden voor 750 euro, maar het zou zomaar kunnen zijn dat het Barbie zelf is die achter de verkoop van haar jurk zit. "Wit/crème afgewerkt met rosé rozen en steentjes en palletjes. Was €1500! Moet wel even opnieuw gestoomd worden!", luidt de advertentie. Toen RTL Boulevard de verkoopster vroeg hoe ze aan de jurk kwam, zegt 'Tamara' dat ze de jurk van Barbie in handen heeft gekregen.

Samantha en Michael

Inmiddels is het sprookje tussen Michael en Barbie alweer geruime tijd voorbij. De twee waren in meerdere seizoenen van hun realitysoap Samantha en Michael te zien, maar inmiddels hebben ze allebei een andere liefde.

Hieronder de advertentie:

 

Beeld: BrunoPress / Marktplaats

Lees ook: Die Fabrizio-tattoo van Danielle hè, zo origineel is 'ie helemaal niet - Temptation Island 2018