Waylon ruziet met journalisten: 'Jij krijgt alleen maar zuur uit je pen'

Celebs door Roos

In aanloop naar het Eurovisie Songfestival zit iedereen met dezelfde vraag: zal Waylon zich donderdag plaatsen voor de finale? De repetities zijn in ieder geval in volle gang en worden uitvoerig beschreven in de media. En daar zijn Waylon en zijn team niet altijd even over te spreken. Sterker nog, sommige verslaggevers zijn nadrukkelijk verzocht 'uit de buurt van Waylon te blijven'. De reden? De berichtgeving bevalt Team Waylon niet.

WaylonLees ook: Waylon en Bibi Breijman in verwachting van eerste kindje

'Dit is mijn hand en die ga je schudden'

Een correspondent van het AD volgt Waylon op de voet in Lissabon tijdens het Eurovisie Songfestival. Hij beschreef vandaag in dit artikel in het AD een incident dat voorviel tussen hem en Waylon. Waylon zou geëist hebben dat de verslaggever zijn excuses zou aanbieden voor wat hij eerder had geschreven. "Kijk", had Waylon gezegd. "Dit is mijn hand. En die hand ga je nu schudden. En dan zeg je sorry. Sorry voor wat je allemaal gezegd en geschreven hebt. En doe je dat niet, dan praat ik hierna nooit meer met je." 

Op de blaren zitten

Nu moet de verslaggever op de blaren zitten, want hij weigerde de hand van Waylon te schudden. Wat hij nu wél kan schudden (oh, the irony), is een interview met de ster, want volgens Waylon krijgt de beste man enkel 'zuur uit zijn pen'. Daarop kaatst de verslaggever de bal terug: "We dienen lovend over de vaderlandse Eurovisie-troef te schrijven. En anders zoeken we het maar uit." Toch blijft hij Waylons avontuur tijdens het Eurovisie Songfestival in Lissabon op de voet volgen. Of er nog een interview in zit is nog maar de vraag.

Waylon zal zijn opmaak bij het Eurovisie Songfestival maken met het nummer 'Outlaw in 'Em'. Zie hieronder de repetitie om alvast een beeld te krijgen van de show van aanstaande donderdag.

Lees ook: Waylon boos op Peter R. de Vries en Marc van der Linden

Bron: AD, Beeld: Brunopress