Buren gaan elkaar te lijf met zaag in 'Mr. Frank Visser'

Media door Laura

Het levert altijd heerlijke televisie op: burenruzies. In 'Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met' gaat presentator Viktor Brand op bezoek bij oud-deelnemers om te kijken hoe het er voorstaat na de uitspraak van de rechter. In de aflevering van gisteren is er een voor in de boeken, want zowel Viktor als de kijkers waren nog nooit zo geschrokken.

mr frank visser

Lees ook: Twitter gaat los over 'ondankbaar adoptiekind' en 'kille moeder' in 'Eindelijk thuis'

Opfrissertje

Cor en Wenye verbouwen al tijden hun huis op een recreatiepark, iets waar verschillende omwonende buren zich natuurlijk groen en geel aan ergeren. Mr. Frank Visser oordeelt dat de vergunningen in orde zijn en dat de verbouwing gewoon vrolijk verder kan gaan.

Aangevallen met een zaag

Wanneer Viktor aankomt bij het park lijkt het leven zijn gangetje weer te gaan. Hoewel de verbouwing niet bepaald vlot verloopt, houdt Cor zich wel netjes aan de regelementen.

Even later blijkt dat Erwin, één van de klagende buurmannen, niet beschikbaar is om voor de camera te verschijnen. Wanneer Viktor hoort waarom, valt zijn mond bijna letterlijk op de grond. "Het is gisteren helemaal geëscaleerd. Mijn man is er naartoe gegaan, met een zaag in zijn handen. Hij was heel boos. Zijn bloed kookte", vertelt zijn vrouw Ina.

En dat liep natuurlijk finaal uit de hand. Van een goed gesprek kwam het niet. "Hij zei niets, hij zwaait gelijk met die zaag naar me", aldus Cor. Hij wist zich af te weren, maar heeft toch was kleine wonden op zijn keel en onderarm. Met zijn vrouw wist hij Erwin tegen de grond te werken. Volgens Ina heeft Wenye heeft hem toen een flinke mep nagegeven met een pijp en de zoveelste burenruzie is een feit...

De kijkers raken niet uitgepraat over deze hysterische aflevering op Twitter:

Bekijk de aflevering hier terug.

Lees ook: Juf Ank sluit De Luizenmoeder af met legendarische comebacks