Burenruzie om pan tomatensoep en webcam avontuurtjes in Mr. Frank Visser

Media door Rochèll

Gisterenavond was het weer een uur lang smullen van andermans leed tijdens Mr. Frank Visser doet uitspraak. De voormalig rijdende rechter ging in deze aflevering langs in Kerkrade, om te bemiddelen bij een burenruzie tussen Sabrina (75) en haar bovenbuurman Mohammed. 

Het was de hoogste tijd dat er iemand langskwam om deze burenruzie op te lossen, want zelf hadden ze het niet gekund. Een gedag bij de voordeur kon er zeker niet meer vanaf. Inmiddels woont Sabrina al ruim 30 jaar in haar appartement in Kerkrade. Jarenlang woonde ze er met plezier, maar dat is nu zeker niet meer het geval. Ze ervaart veel overlast door het gestamp van de kinderen van de bovenburen. "Ik word helemaal gek er van. Het is niet meer uit te houden", vertelt ze.

Gooien met tomatensoep
Geluidsoverlast is nog lang niet alles. De kinderen van Mohammed doen volgens Sabrina ook aan belletje lellen en schelden haar uit. En Mohammed's vrouw, die heeft volgens Sabrina een pan tomatensoep bij haar naar binnen gegooid. Klopt, geeft hij toe. Maar wel pas nadat de buurvrouw vies wc-water over zijn zoon had gegooid.

Webcamseks

Volgens Mohammed maken zijn kinderen wel geluid, maar niet extreem veel. Daarnaast ligt er een groot tapijt in huis en mogen zij volgens hem kinderen binnen geen schoenen aan. Volgens Mohammed ging het mis tussen de buren toen Sabrina zijn vrouw vroeg om mee te doen aan webcamseks. Kortom: een verhitte burenruzie, en zeker interessante televisie.