Boze kijkers om de kozijnen van Angelique in Mr. Frank Visser

Media door Redactie Ze.nl

Gisterenavond was het weer een uur lang smullen van andermans leed tijdens Mr. Frank Visser doet uitspraak. De voormalig rijdende rechter ging in deze aflevering langs bij Angelique, die alles behalve tevreden was met haar nieuw opgeknapte kozijnen. 

Mr. Frank Visser

Prutswerk

Angelique had voor het vernieuwen van haar kozijnen een plaatselijke aannemer ingeschakeld en daar een fikse 21.000 euro voor neergeteld. Helaas voor Angelique bleek het eindresultaat niet naar haar wens: volgens haar heeft klusser Terrence ‘prutswerk’ geleverd. Nu ze al 17.000 euro betaald heeft, weigert ze daarom de laatste 4.000 euro te betalen. Maar Terrence wil centen zien, en heeft daarom een incassobureau op haar afgestuurd. 

Kritisch oogje

Gelukkig waren daar Mr. Frank Visser en een deskundige om een kritisch oog op de kozijnen te werpen. En inderdaad, Terrence had niet zijn beste werk geleverd. De kozijnen trilden bij het minste of geringste en voldoen volgens de rechter niet aan de daaraan in redelijkheid te stellen eisen. Winst voor Angelique, zou je denken. Niet helemaal.

Twitter

Want alhoewel Mr. Frank Visser vindt dat Angelique het resterende bedrag van 4.000 euro niet meer hoeft te betalen, acht hij het niet nodig dat ze het volledig betaalde bedrag van 17.000 euro terugkrijgt. Kijkers zijn het er niet mee eens, en uiten hun ongenoegen massaal op Twitter.