Zien: de bloedstollende trailer voor de Nederlandse Netflix-serie Undercover

Media door Laura

Nog een paar nachtjes slapen en dan verschijnt de eerste(!) Nederlands-Vlaamse-serie. Een veelbelovende primeur waar we haast niet op kunnen wachten. Gelukkig kregen we al een steengoede sneak peek met de eerste trailer van Undercover.

Over Undercover

Undercover is een fictieve misdaadserie geïnspireerd op een reeks ware gebeurtenissen. Het plot is als volgt: de hoofdpersoon Ferry Bouman is een van de grootste XTC-producenten van de wereld en leeft een fijn leven in zijn villa op de grens van België en Nederland. Dit comfortabele bestaan verandert echter drastisch wanneer twee undercover agenten Boumans territorium betreden om zo zijn leven te infiltreren en het netwerk op te rollen. Dat klinkt goed, toch?!

De cast van Undercover

In de eerste Nederlandse Netflix-serie spelen natuurlijk geen C-acteurs. De makers hebben een topcast verzameld: Anna Drijver (Komt een vrouw bij de dokter, Bride Flight, Loft), Frank Lammers (Zwartboek, Michiel de Ruyter, Rundskop), Elise Schaap (Valentino, Ja, ik wil!, Familie Kruys) en Tom Waes (Nieuw Texas, Tegen de sterren op). De serie verschijnt vanaf 3 mei op Netflix.

De serie is op de Vlaamse Netflix al in première gegaan en won de juryprijs voor beste serie op het Conequest Festival in Californië. De serie wordt in meerdere landen nagesynchroniseerd en zal dus ook buiten Nederland en België te verschijnen op Netflix.

Eerste beelden van Nederlandse Netflix-serie Undercover

undercover

nederlandse netflix serie undercover

nederlandse netflix serie undercover

nederlandse netflix serie undercover

nederlandse netflix serie undercover

Lees ook: 

Beeld: Netflix