Eindelijk antwoord: Krijgen Temptation verleiders extra betaald als ze iemand in bed krijgen?

Media door Laura

We vroegen het ons altijd al af: krijgen verleiders extra betaald als ze iemand het bed in weten te lokken? Mr Temptation himself, nee niet Timtation Tempa, Rick Brandsteder kwam langs bij 3FM-dj Domien Verschuuren en deed een boekje open over hoe het er backstage aan toe gaat bij Temptation island.

temptation island verleidsters betaald extra

Lees ook: Verleidster Zwaantje last van te grote schaamlippen - Temptation Island

Van bil-bonus

Luisters mochtten hun vragen insturen en het was een zekere Liza die de meest prangende vraag gelijk stelde: Krijgen de verleiders een bonus als ze iemand in bed krijgen? "Nee, dat krijgen ze niet. Het is eigenlijk ook gewoon een soort vakantie. Bijna drie weken onder een Thais zonnetje een lekker drankje drinken", aldus Rick.

Verleiding is overal

Rick onthulde nog meer behind the scenes feitjes die je altijd al wilde weten. Zo blijken de verleidsters het ook wel eens gemunt te hebben op de presentator. 'Nou ik loop wel eens voorbij en dan vinden er wel kleine toespelingen plaats... Ik moet me best sterk houden, haha. Het is ook een temptation voor mij, maar gelukkig ben ik uiterst professioneel.' Natuurlijk, Rick! En dat zagen we ook in deze video bij Annelien.

Temptation psycholoog

Heb je je ook altijd al afgevraagd of er psychische begeleiding is voor de deelnemers, gezien het er echt vaak genoeg héél heftig aan toe gaat? Jazeker, de programmamakers zijn zo netjes om te alle tijden een psychologe beschikbaar te stellen voor de Temptationezen. "Er is een psychologe mee genaamd Marleen. Die houdt ook voorgesprekken met alle deelnemers en die is er tijdens die weken constant bij als er iemand hulp nodig heeft."

Gedisqualificeerd

Luisteraar Emily wilde weten of er wel eens mensen naar huis werden gestuurd omdat ze te ver gingen. Daarbij moeten we even denken aan de laatste geruchten over ex-verleidster Yana. Maar volgens Rick komt het nooit zover. "Nou ja, je wil natuurlijk wel uitgesproken karakters en ze mogen eigenlijk net tot het grensje, maar niet te ver eroverheen."

Waarheid over Yana's vertrek

Natuurlijk wordt er ook gevraagd naar de situatie rond Yana. Rick heeft het volgende erop te zeggen: "Kijk het zijn dames en daar heerst best wel wat rivaliteit. Het is echt een beetje ellebogenwerk. Er was best veel haat en nijd en daarbij zat ze niet helemaal lekker in haar vel. Dus dat is de reden dat we haar daar hebben weggehaald en dat er nieuwe dames voor in de plaats komen."

Bekijk en lees de rest van het interview hier.

Lees ook: 6 x Waarom Tim de mist in zal gaan - Temptation Island

Beeld: RTL