Oh no: Gordon alsnog voor de rechter gesleept door ex-lover

Celebs door Roos

Gordon was ervan overtuigd de liefde van zijn leven ontmoet te hebben in de jonge arts in opleiding Kevin. Maar deze dokter dacht hier zelf anders over en sleept Gordon alsnog voor de rechter. Er zou geen sprake geweest zijn van wederzijdse liefde, maar Gordon zou Kevin gestalkt hebben. 

Gordon zou Kevin stalken

Twee weken geleden kondigde Gordon (49) euforisch aan zijn nieuwe liefde gevonden te hebben. Iedereen mocht het weten en daarom postte hij een foto op instagram met zijn lover. Helaas bleek het tegendeel waar, want volgens Kevin speelde er niets tussen de twee en zou Gordon hem stalken. Say what? Dat is een flinke beschuldiging. De man eiste dat alle foto's waar hij samen met Gordon op stond verwijderd zou worden. Gordon deed dat, waarmee de kous af leek te zijn. 

Lees ook: Gordon beschuldigd van stalking door advocaat 'nieuwe liefde'

#Verradendoordeliefde

Toch blijkt nu dat Kevin het er niet bij laat zitten en juridische stappen onderneemt tegen de entertainer in hart en nieren. Kevin's advocaat laat weten: “Mijn cliënt wil enkel rust en door kunnen gaan met zijn leven. De laatste posts van Gordon op social media en zijn uitlatingen in het AD zijn toch weer steekjes onder water”. Die steekjes slaan op een Instagrampost die Gordon afgelopen weekend plaatste, waarin hij scheef: ‘Dat gevoel dat je een kogel voor iemand zou opvangen maar dat je erachter komt dat hij de trekker overhaalt’ met hashtags #verradendoordeliefde en #waarheidwintaltijd. And so the drama continues...

Lees ook: Foto: Gordon zou met nieuwe vriend naar Venetië gaan met Valentijnsdag