Patricia Paay woedend om mogelijke sekspop

Celebs door Roos

Johan Vlemmix wil een sekspop van Patricia Paay op de markt gaan brengen. En niet om haar te sarren, maar juist vanwege zijn enorme respect voor de mediapersoonlijkheid. Patricia is minder te spreken over het idee. Sterker nog, ze is woest en haalt haar advocaat erbij. 

Te belachelijk voor woorden

Johan verklaart aan Shownieuws altijd een "groot fan" te zijn geweest van Patricia en dat hij hoopt dat ze "helemaal gelukkig wordt" van zijn idee. Het tegendeel blijkt waar te zijn, want Patricia zelf wordt er niet warm van. Ze vindt het 'te belachelijk voor woorden' en gaat met haar advocaat om de tafel zitten. Grote kans dat er een proces zal volgen: ‘Ze horen nog van mijn advocaat’. 

Meedelen in de winst

Of Johan geld over Patricia's rug wilt verdienen? In tegendeel, hij ziet het juist als een goede zakendeal en stelt voor dat ze mee deelt in de winst. "Als er honderd poppen verkocht zijn, heeft ze al vijftigduizend euro binnen.” Ook heeft hij nog een persoonlijke boodschap voor Paay: “Ik hoorde dat je bezig bent met een advocaat, dat is vast om het contract te bespreken. Ik hoop je snel te zien zodat we hem snel op de markt kunnen brengen.” Zou dit verhaal nog een staartje krijgen? 

Lees ook: Foto's: Eerste beelden van Barbie's kindjes in Spanje